Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li se ovaj Kenan Kršo zatvoriti na 40 godina, nikom neće nedostajati!
@MustaffaGaraggic Allaha moze i u samici naci
@MustaffaGaraggic Vlasino djikanska, srbocetnicki troleru, ovakvi se klanjaju samo svetom savi. Isti je to genetski materijal, onaj razbojnicki. Za ocekivati je da nesto od tog zla zaluta i medju normalne.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
K.K. je Kenan Krso drugog bradu ne znam..A kad je starom covjeku od male plinske boce izgorio stan na Alipasinom onda ste objavili puno ime i prezime tog jadnika..
Nikako ne kontam ove policajce/specijalce.. sta ima gurati glavu dolje (lisice na rukama???), neka ljudi vide kriminalce da ih sutra mogu prepoznati na ulici.. svakako ce ih pustati za dan, Mjesec ili dva.. ovo policija 'demonstrira' silu/snagu.. jeste jadni u p.m.
Ovo je pedofilija, jer otimači očito nisu rodbina i sumnjam da su ju ukrali da im usisava i čisti prozore. Žao mi je samo što mi nismo zapad, oni se uvijek bolje obračunaju sa slučajevima pedofilije!
treba majmunu dozivotnu za pedofiliju...
"po halal pravilima" reče vehbija, inače bivši narkoman
većinom svaki vehabija ima crnu prošlost ili traume iz djetinjstva.niko normalan i pri čistoj savjesti ne bi otišo u vehabije
@mirabel2 lažeš neznalico , istinofobu ... Zašto neko nebi pošao za istinom , daj odgovor ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo na visinu i zaboraviti padobran .... !
Narkoman, retardirani debil, sad fol islamista. Djevojcicu vrbovat od 12 godina? Pa mamicu mu j....., treba ga spaliti, nema tu pravde i zakona. Ovo se desava kad idota narkomanskog prevedes na vjeru, on samo nastavi djelovati kao sto je naucio u drugim okvirima.
Sto fol islamista? Il jest ili nije. Lik je pedofil, sve ostalo je nebitno. Lik je pedofil, a od njih nema opasnije sorte. Bolest je neizljeciva i ne mozes im nista.
... šta stoji izmedju njega i njegovog pokajanja ...Ostavio je drogu i prihvatio se istine ... u čemu je problem ... Kada Berluskoni nateže po 10 -20 djevojaka koje mu nisu žene tad šutiš , ti i tebi slični . Jesi li razgovarao sa djevojkom pa znaš da ju je vrbovao , seronja . Idi u grad i istjeruj maloljetnice iz kafića , restorana , kina ako si dobronamjernik .... , tamo se dogadjaj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
wehabije su poznati Jebachi
da budem iskren ja ovdje nista ne razumijem. ja sam kao dijete krao slicice i coklolade po samoposluzi. kome treba u Bosni ukradeno dijete od 12 godina.volio bi da meni neukom koji odavno ne zivi u svojoj zemlji to neko objasni
pedofilu treba tudje djete. Opstepoznato je da pedofili biraju djecu koja su iz razorenih domova, vrlo cesto djecu religioznih (zato sto ce oni "sramotu" u grob sa sobom ponijeti), djecu kojoj je potrebna roditeljska ljubav itd. Pedoflima je najgora kazna zatvor. Kazu da ih "vole" drugi zatvorenici.
Odmetnici od drustva postanu odmetnici od vjere.
selefije se bune kada ih dovode u vezu sa svakim ko pusti bradu i skrati nogavice i sa tim imidzom radi nered na zemlji. prvi vi treba da se ogradite, da izolujete takve, ako ima sta slicno među vama da odstranite.isto tako zbog onih zidovsko-arapskih sluga isilovaca danas muslimani pate svuda po svijetu jer smo pasivni na njih.
@Ramayana pa ne reagujemo na njih kako bi trebalo, mislim da bi muslimani prvi trebali da pociste takve a ne nijemo da posmatraju.
Ime Kenan Prezime Kršo
Objesiti!
ovo je slučaj za Hercule Poirot....
Krajnji epilog i treba biti ovako nesto.Strasno!
Ama pustite toga vidis da je "radnik" (radna odora)! Heheh...