Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što će nam takav reprezentativac
Ja boksera i kli.nca.. A kad udju u ring, redovno padaju od prve do trece runde.. Smece!
Eh zbog ovakvih nabijenih s m r a d o v a sam ja kupio pistolj.Tako da svi njegovi misici meni stanu u samo jedan okvir.Mamu im je*em kompleksasku!!!!!!
Ovdje malo ko obraca paznju na temu,inace mislim da ce se ova trojica izvuci bez dana zatvora znamo ko su pokrovitelji klubova.Preostaje jedino da gradjani prestanu biti misevi,ili da roditelji uzvrate istom mjerom pa koliko god da kosta.
NAVRATIS NA PORTAL, AL\' TAMO PRICA ISTA...SKONTAS DA KOMENTARE OSTAVLJA DE.BILA TRISTA.....
Fuj srbendo bolesna.. jedan te isti pacenik ovdje na SAX-u iz dana u dan. Cuj \"Nikola\" da da i ja sam Johnny Depp Jadan si i ti \"Nikola\" i taj tvoj pacenicki zivot. Nadam se da nemas djece da barem ona nece biti pacena od nasljedne bolest, ali sumnjam da takvi krkani poput tebe ikada imaju sansu da postanu roditelj sem ako nesto nasilu .... Eeee moj \"nikola\" ti si od ovce K****
Ovdhe u Americi bi dobili po najmanje 10 godina za to. Ponavljam, NAJMANJE 10 god. U BiH dobice po godinu - dvije izaci ce nakon 10 mjeseci Daleko ste vi od civilizacije.
Dodo bi otreso obatrojicu od pod
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Orašani su jedni od gorih čet.ničkih porodica pa ga vi i dalje žalite
isti deen ocam\'\'
kakva jad i bjeda od ljudi,fuj.
jao brate kao da ga je bager pregazio, wahahahahaha!
Koje disciplinske mjere? Dajte ih Zenicu malo, nasi navise vole takve, britke na saci......
Oni po svim pravilima treba da zavrse karijeru! Kavav \"reprezentativac\" i g.o.v.n.o.? To je nadrogirano krme.
@Nikola, nemoj se praviti da si srbin jer to nisi. Srbi posten i cestit narod koji uzivaju u svojoj drzavi i vole druge. Ti si cet.nik jer radis sve kao i oni: prijetis, prisvajas druge drzave, mrzis sve sto nije srpsko.... PS zao mi je momka i pocinioce treba strogo osuditi bez obzira u kojoj se bogomolji Bogu mole (sudeci po njihovim postupcima ni jednoj)
@Nikola, Bosna nije Srbija mada ste to pokusali napraviti geno.cidom u sre.brenici, gran.atiranjem bolnica u Sarajevu i drugim gradovima... masa.kriran.jem ljudi na pijacama (Mark.ale 1 i 2), mas.akri.ranjem djece (Kapija u Tuzli), ruse.njem dzamija itd... ub.ija.njem svega sto ima ispod 18 ili iznad 60 godina bez obzira da li je musko ili zensko...