Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nešto više od tri godine je Pezo lišen slobode, skupa sa Almirom Grebom, Alenom Kovačevićem i Adnanom Turčalom, zbog bacanja bombe na poslovni objekat u vlasništvu Jasmina Fočića. AL JE UREDNO BIO NA SLOBODI, JER NIJE PREDSTAVLJO OPASNOST ZA GRADJANE SARAJEVA!?
Ne zna se ko je vise retardiran od ove trojice
Pardon cetvorice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto je najgore, znam svu ovu "Vratnicku bagru". Nemaju 2 marke u dzepu, ali ko fol frajeri sa pistoljom? @Klix Zasto niste napisali cijelu pricu vezanu za teretanu?
znas se ko je kriv za sve
Naravno. A pricace se i na sudu. Jedva cekam. Nadam se da cu moci uci na sudjenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
znam i Bajricu i ove balavce e cuj bajrica bio na radnom mjestu jeste al kojem nije bio konobar nije bio los momak sto je trazio to je dobio o ovim drugim nista lijepo sve u svemu 4 losa momka manje na ulici
Prije svega zelim da izjavim zaljenje jer je cetvoro djece stradalo u ovom slucaju,ciji ocevi Vedad Bajrica i Ademir Pezo nisu uopce imali veze sa sukobom oko teretana.Mediji ne navode stvarne krivce za ovaj slucaj,i to da i Pezo ima dvoje maloljete djece i da je isti trebao biti ubijen na podmukao nacin-sa ledja i to sa pet metaka,ali se uspio odbraniti,i to zato sto su braca sa Vratnika mislila da on pripada drugoj strani,a Pezo nije htio da ga petljaju u to.Osudjujte ljudi stvarne krivce dogadjaja koji trenutno slobodno prepadaju svjedoke dogadjaja po Vratniku.
pezo sad se karaj u zatvoru mamu ti jebem !!!
HITNO STROGO kaznjavati svakoga ko bez dozvole nosi pistolj. A dozvole samo izdavati u rijetkim slucajevima....pa ovo nije normalno covjece.
Sad ce biti da su i za ovo krivi fočaci, ili sandzaklije ili neko iz istocne Bosne..
P.... koje pucaju!
normalno da će za dvije godine izlaziti nema ih država čime hraniti
i opet od njih četvorice, trojica na slobodi!!! a sve se na vratniku zna ko je šta uradio i ko se čim bavio i čime će se bavit i u budućnosti. prodaju drogu, kradu, pljačkaju obijaju kuće po vratniku i oni takvi će i dalje slobodno hodati a čovjek je zbog tih đubradi život izgubio. ostavili su dvoje djece bez oca i nemaju trunke stida da je bilo pravde ne bi ni jedan ispod 20 godina dobio to je jedna kriminalna organizacija koja se bavi preprodajom narkotika krađama pljačkama i čim još sve ne
Sad bajricu svi hvale ni kriv ni duzan inace cvjecka od covjeka .... ne budite smjesni .. kakva teretana i bakraci kamata u pitanju .. kao drugo fino su se dogovorili na "sake" sto je puco sa ledja ko jad zadnji a problem su bile pare 8000 plus "dodatak" daleko od toga da branim ove klosare dabogda struhli ali dosta o finoci Bajrice
Cula sam svaku mogucu verziju ali kao tvoju jos nisam. U kojoj si ovo TV seriji gledao? Nekad je pametnije sutiti nego ostavljati svakakve komentare.
Tuca je bila 2 dana ranije, gdje su ovi fasovali ali nisu potezali za pištolj, e sad došao red na druge i odmah pištolj.......kad daješ batine budi i spreman da ih primiš ali bez noževa i pištolja......daj bože da ovi dobiju 40 godina, odmah manje idiota na ulici.......kad se kriminalci ubijaju nikoga mi nije žao, ni mrtvih, ni osuđenih.....svi dobili šta su znali da mogu dobiti sa svojim načinom života, bitno je samo da svi ovi "krimanalci" nauče pucati da koga nevinog ne rane......a šta se dešava između njih je njihov problem, a svi roditelji kada vide šta se dešava nek se zapitaju koliko vremena provede u odgoju djece i usađivanjem nekih osobina koje treba svaki čovjek posjedovati, da ne bude sutra uplakani roditelji s pitanjem " Što baš moje dijete?"
nema nista gore kad nasa fukara misli da je neko i nesto. mami i tati od usta odvaja za kafu, joint, kladionicu, visi u teretani, bilda misice, nosi pistolj, sije "strah i trepet" i fura se na taj bad boy stil. i sto je najgore hrpa malih grandusa padaju na njih ko kruske.
Niko ovdje ne pise sta je prethodilo ovom dogadjaju, i kakvi su to "nerijeseni racuni". Momak je ni kriv ni duzan stradao, zbog hira balavaca koji su zeljni slave i da postanu "mafijasi", a sutra ce ti isti "mafijasi" maltretirati i moje i vase dijete ako se ne stane u kraj tome. Sudstvo isto kao i oni, odlezat ce par godina pa ce ih pustiti da se mi borimo s njima i izlazimo na kraj.
Cek malo,taj tvoj sto ga branis jel prvi pucao? Samo nije dobro pogodio,
ni krivi ni duzan nosao pistoljcic, puca i tako to. e bem ti pojam nevinosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I kad sve sabereš glavni krivac je sud koji provjerenim kriminalcima i nasilnicima gleda kroz prste. Svi če divljati dok ih puštaju.
Sve jedan ista fela
balavurdija sa vratnika se ufatila pistolja i ubise covjeka na pravdi boga, a tog potogiju su do juce djeca samarala
šamarat će ga i dalje,