Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je kriv Edin Arslanagic :D hahahaha Edin Arslanagic, Murat Dzapo, Gavrankapetanovic, trougao :D
šta bi vi, da vam zaštitati odrađuju sudski i policijski posao?!
Ovi iz Srbistana,Vlahadistana i Dodikstana su nesto poceli mahati repom. Mars u 3 Mp3 materine , pa kod vas je 100 puta gore stanje , hebo vas otac cobanski
\"jaka\" reklama, zastitarima. Jedan je cao dosao sa jogurtom u ruci, kojim je zaljevao sjeckani burek.
Ma ovo je neko sa Širokog! Ne bi po.tu.ri.ce, oni čitaju knjige, idu u kazalište, gledaju kultne filmove i tako to. Široki, nema šta!
pa ti studiraj farmaciju...
Sarajevo je guzno crijevo, ne vrijedjaj Teheran.
Ma nema veze, nek maloljetnici ne smiju do 11 vani !
Oni su to samo oteli pare od mafije farmaceutske koja prodaje skupo lijekove i tako dere konstitucionalne narode kao i one nepostojece (Futaci i Ganaci). Ziher vec negdje dijele te pare sirotinji ko Robin Hood nekoc.
Otkako su kriminalci i lopovi poceli otvarati ove zastitarske agencije masovno su ponikle pljacke banaka, u kojima se zastitari -razoruzaju-... pitam se koja je njihova svrha uopste? Da razvadjaju penzionere u redovima? Ovo sa apotekom je sica.....
I lopovi se mjenjaju. U stara dobra vremena lopovi su krali po Evropi i trosili u Sarajevu. Sada kradu ovdje od sirotinje i trose po Evropi.
senzacionalno!!! zastitari oslobodili zakljucane radnice a para nigdje, razbojnici pobjegli itd, itd... ne kontam kada ce se lopovi napokon poceti hvatati, a ne da se neki zastittari ( i to jos dvije agencije) samo pojavljuju \"ubrzo nakon tihog alarma\", cemu svrha objavljivanja naziva sluzbi ako nema rezultata!!!? svasta...
Trebali su ih u šaht natjerati i niz kanalizaciju kad su tako glupe...
Poletjela golubica sa bašćaršijeeeeeeee
\"Primjetivši to, razbojnici su se vratili, i preplašene radnice natjerali da uđu u magacin gdje su ih zaključali, a potom su pobjegli.\" Svaka joj cast, ona se usudila pritisnuti panik dugme.