Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle nakon sto je vozio bez vozacke, pijan i nadrogiran izvazvao sudar u kojem je teze povrijedjen momak koji se bori za zivot, nas vrli sud je utvrdio da NEMA osnova za pritvor? Nagradno pitanje: Sta Benjo treba da uradi da bi imalo osnova za pritvor? Hvala
Fuj, fuj i fuj. Iako sam cijeli rat proveo u Sarajevu, iz ove perspektive odgovorno tvrdim da je karadžić trebao završiti započeto. Ovo je očito \"Država za Benjamina\" i slične njemu.
JaSmina OMICEVIC glasnogovornica Tuzilastva; POSEREM tI SE U USTA! JEDVA CEKAM MART DA IDEM IZ OVE BJEDNE I JADNE DRZAVE BIH PROKLETA
To Benjo j.e.b.i im kevu svima !
Ma ni sportske info. vise sa nasih stranica. Usto,pristavio kahvu,online,x.com Srajevo, Delalic,hm opet on ,pa nije li zatvoren,il je ovo neki novi,hehe Kako god opet se nasikiram. E nes vise na nase stranice, a i kahva se ohladi. eto
Iza malog stoji mama koja ubire hiljade maraka od kirija i placa mu slobodu
Prijece loto dobiti nego u EU nesto postici . Pa nisu 70sete ili 80sete . U EU za ne dozvoljeno drzanje oruzija 2 godine . Pokusaj ubistva 4god itd itd . On bi mogao samo trunuti u EU . NEma vise para sa utokom, eloktronski se sad to radi . Tako da mu je bolje dole, dje ta vrsta kao on se cijeni .. u njegovim krugovima..
fuj drzave, fuj zakona, fuj politicara....FUJ !@#$%^&*
nicija nije do zore sjala :)
Ma naletit ce nekad na budalu pa ce zavrsit ko i stari!!
Ko stoji iza ovoga kriminalca zna li se ??? Jasno mi je da su kriminalci na celu drzave ali konkretno ko gura ovoga majmuna okorjelog ?
Dragi Bože svemogući, ja te molim da Benjamina Delalića što brže pošalješ do jedne vaspitne bandere, u jednu učinkovitu provaliju ili punom brizinom pod jednog rovokopača, prije nego što ili mene ili nekog drugog usmrti sa njegovom vožnjom i lifestyle-om. Zbilja nikom ne želim smrt, ali je nestanak Delalića jedan samoočuvajući potez, koji nama svima ide u prilog. Hvala!
samo da mu ne daj boze irfan nefic ne bude sljedeca zrtva :):)
JOJ BOZE GDJE JA ZIVIM OVO JE APSOLUTNO ZA NEPOVJEROVATI ! APSOLUTNO ! STA JE JOS OVAKVIH POPUT NJEGA SAMO,OVA KAR.I.NA OD DRZAVE NIKOG NE KAZNJAVA I ONI SVI CE U BUDUCE RADITI STA IM JE VOLJA A BEZ TOGA DA SNOSE POSLJEDICE.JADNI MI S OVAKVOM DRZAVOM ODNOSNO OVIM SELOM U KOJEM MI ZIVIMO.ABD USKORO KADA ZAVRSIM FAKULTET ODLAZIM IZ OVE ZEMLJE BILO GDJE DRUGO JER TAMO CE MI SVAKAKO BITI BOLJE.VISE OVDJE NEMA REDA,GOSPODE NEGO SVE SAME SEL.JACI.NE TESKE ! DOBRO MISLE ONI IZ DRUGIH KRAJEVA SVIJETA DA SMO MI PLEMENA NEKAKVA NECIVILIZIRANA VJERUJTE MI SVE VISE VJERUJEM U TO STO GOVORE.
..Molim vas.. Nemoj te sta da fali malom Benjaminu .. To je nasa nova zvijezda... Nasa buducnost.. Ovaj problem se lako resava... Viza za europu... Neka europu cepa... Da nam se jednog dana vrati kao... Eroj...
garant si ga pofaflo benji
BENJO SVI SMO UZ TEBE