Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Americi pljuvanje osobe Sud tretira kao krivicno djelo zbog mogucnosti zaraze sa nekom bolescu. :)
@moja_tetka vozdra Amerkinci halooo ovo je Bosna ...kod nas u Americi kod nas u Njemackoj ... a kad dodjete na tlo Bosne ponasate se kao veci divljaci od svih ovih u crnoj hronici
Hahahhahahahahhaa budala za jednokratnu upotrebu .... ../ vidi samo labrnju isijava iz njega idiot .... dobar za rentiranje 💰☝️
Ovom za pljuvanje pritvor a onom sto je u zenici izazvao nesrecu i zena poginula sloboda.Boze sacuvaj
Nalemaj klosara da se usere
Nike air
treba uvesti kaznu za pljuvanje 98 godina zatvora, a za ubistvo 10 godina.......ha ja....... :(
Tutu rutu tuuuu!
Treba uvest sudski cjenovnik. Evo ja npr, nisam znao da je pljuvanje 200 KM... Isto nisam znao da je paljenje objekta samo kućni pritvor,.. dok npr, drugi extrem je 6 godina što u plasteniku uzgajaš konoplju... Trebalo bi malo poredat sve ove presude do sada.
@bulevarOgnja Meni se izgleda da ti nastade iz NEHATA prolazkom Armije BiH kroz tvoje selce. Pa si sad ljut sto nema Babe da donese Kinder jaja i klikera.
Lik toliko slab nemoze obrve odvojit od jedno drugo
I kad mi neko kaže da optuženi ima alibi zbog toga što je kad se zložin desio bio van sebe :)
Znači 200 km košta da pljuneš novinara klixa. Koja je cijena za Avaz?
A da sam i ja ružna kao lopov kao on, ne bih se dala slikati hahaha
Neki dan izaš'o iz zatvora, očito mu nije došlo iz guz*ce u glavu ..5 godina preventive ..