Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je cuti ovakve stvari 😥
Ne kmeci
tuzna prica :(
Ovakvih prica puna Krajina
Krajina je poznata po tome da brat brata ili oca ubije zbog medje il dunuma zemlje, a ubistva izmedju bratica, amidzica, tetica se tamo i ne racunaju u familijarna ubistva jer je precesta pojava.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NAGRAJISANI I INCESTNI NAROD !!!!
Zalosno je da procitate ovakve stvari.
Sramota da sin na vlastitog oca digne ruku, bez obzira na sve, a ovim glupim i bolesnim komentarima, ako nemate djecu imat ćete ih.
Fascinantno mi je kako ljudi odmah neku pricu stvore, valjda da sebi daju razlog zasto je to uradio, sto je prica sokantnija, to je interesantnije, a zaista niko od nas ne zna sta je bilo
Ovi Krajišnici sve više uzimaju ove srpspe običaje ubistava ćača matera insesta pravara laži obmana jaooo urazumite se ljudi!
Svi ti obicaji kako ih ti nazivas "srpskim" su nisšta u odnosu na najvecu sramotu, kukavicluk u Evropi, prelazak na islam smrdljivi jer su ti preci bili kukavice i slabici...a kasnije cijeli zivot bio fasista i sa okupatorom, izgubio svaki rat i na kraju izmislio ime naroda koje ne postoji...
@CrusaderCrew Nisu prešli nego prihvatili pravu vjeru moliću Uzvišenog da ti se smiluje i uputi te na pravi Put..ustavri neću živi i umri u zabludi i neznanju!
mozda ce se kajati do kraja zivota zbog trenutnog bijesa..ne znma sta je ovo danas?!
Kakvo vrijeme dodje da sin usmrti oca, sudnji dan se blizi..to je to.
Nije. Samo smo sve svjesniji kolike smo primitivčine.
Zalosno, cak u bihac morao doci da odradi babu. Nadam se da mu se babo zove Fikret.
udri ga mehmede. :)))
tako treba. kratko ali jeb...cno.
Bože sačuvaj
bas..........tuzna prica
Nema opravdanja ni za kakvo ubistvo, ali uraditi ovako nešto roditelju...nepojmljivo...
@UltrasNaBaterije Slažem se da ne zaslužuju...ali ubistvo?? van svake zdrave pameti
@CoOpEr_No1 ne prave djeca roditelje nego roditelje djecu... kad kažem "prave" mislim na odgoj, vaspitanje, utjecaj na formiranje ličnosti djeteta
Evo sad sanse za Srbe da uzvrate udarac na klixu i osvete se za samoubivenog milu i onog sto je kucu pripalio
koliko je to samo nisko, kretenski i neljudski... ko god kome
@SheRainee nedobognikome.......pa ni ovom idiotu
PRIKAŽI ODGOVORE (12)