Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA IZDRZAVA KOJE PI.CKE MA.TERINE AKO JE NA ODSUSTVU ?
Vikend odsustvo iz zatvora hahahahhahahahha pa kao da radi u mesari :D
Izvinite Hrvati i Srbi što smo protjerali vas 200 000 ne-muslimana samo iz Sarajeva, a još toliko smo naših bivših komšija i susjeda prognali i iz Središnje Bosne, oteli vašu zemlju i imovinu, te ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slijepo pratili Alijinu deklaraciju, pogriješili smo što smo ratovali protiv dojučerašnjih komšija i susjeda, a prigrili bliskoistočnu braću kao svoje, samo zato što su naše vjere. izvinite u ime svih Bošnjaka i stidim se svega toga! Izvinite braćo još jednom i nadam se da će jednom zauvijek mir doći na ove prostore i da ćemo svi mi muslimani i suniti i šiti i derviši živjeti u jednoj jedinoj lsIamskoj zajednici zajedno sa drugim manjinama, tj. vama ne-muslimanima, koji će uredno davati harač i biće im dopušteno da žive na našoj zemlji i da će BiH pomoći za odštetu nanesenu vašim narodima! Maksuz sellam Srbima, Hrvatima i ostalima!
ti ga dođe kriminalci svakako voze cijeli GRAS u ambis sa dugom od 120 miliona za 10 god kriminalne krađe. Ulazim sinoc u bus na relaciji Stup-Vogosca vrijeme polaska u 19:30h, dajem vozacu 1.60 KM za kartu, oni mi vraca 0.60 KM i kaze ostavi to sebi, sa cinicnim osmijehom, ja mu kazem to je nepotizam, te vratim tih 0.60KM, sa zahtjevom za kartu, sto je na kraju i ucinjeno. Koje smece od vozaca i koliko je jos ovakvog olosa koje korsiti svaku mogicnost da unisti firmu koja obezbjeđuje hljem njemu i njegovoj porodici, da bi na kraju sve nezakonite radnje refundira KS iz dzepova građana. Ovu firmu treba rasturitim dovesti pod stecaj i prodati 50% vrijednosti firme, nek privatnik uvede red u ovoj jami bez dna.
Nista vise meni u ovoj drzavi nije jasno, ljudi izlaze iz zatvora vikendom, politicari nas pred ocima kradu, drzava propada, mladi odose iz drzave ili se drogiraju! Ima li ko normalan u ovoj zemlji vise, majke vam?
bolje mu je da je obio pekaru da ne hoda gladan kad malo izadje iz zatvora..
Centrotransov simpatizer...
daleko bi doguro sanjim :)
ZABORAVIH ..te tvoje svabe su sigurno zatekli sela odakle ste vi vec asfaltirane ..stubovi rasvjete su vec bili pobijeni,sve skola do skole ..a tek sto vasa pismenost ih je ostavila bez rijeci..toliko umova nije imalo ni njihovo citavo carstvo...najvise ih je dojmilo ono krmecak pored ulaznih vrata od kuce e kako se samo oni toga nisu sjetili...pa ono stoka ispod kucr da doacinu buydu gorikan toplije itd...halo ja ovde upozno tipa 1999g kaze ...kada nase djevojke podju rublje prati na potok..tip iz k sutjeske..halo na potok rublje prati..ja nisam mogo vjerovati..pa ngdje ste to vi zivili moj zemljace!~!~
commi @ ovako nnekako upravo izgleda nacitan (punoljetan )prosjecan stanovnik ove zemlje upravo kao ti ..ovako nekako upravo razmislja i misli o vama bosnjak ili onaj treci jer si ti jedan od ovih nasih vl..haa..i tako u krug .. ovo nacitan je iz pogrresne literature..dnevne stampe kojom vas truju vec duze vrijeme...to moj zemljace nije zdravo..jer tebi valja ziviti sa tim pored sebe i nece oni nikuda ..dazba se nadas..neces doziviti da se prosiris po timm kasabama "prljavim.".
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Čuj,GRAS-ov, ni ovi lopovi više nisu informisani : što nisi ukrao CENTROTRANS-ov. Lako ti je na sirotinju.
Primite ga uGRAS ,vec je obavio pripravnicki!
tuzilastvo i sudstvo proizvode kriminalce
Svidilo mu se sto ima dobar ajnslag
ja ne mogu izaći s posla za vrijeme radnog vremena, ali osuđenici mogu iz zatvora!
rehabilitacija za likove te vrste je drveni malj u vugla