Mjesto Topuzovo polje
153
Na ulici u Visokom ubijena žena
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare zaista su ovi srbi debili Bog vas je kaznio cim ste se rodili vama samo treba jezike kidati gude pokvarene
Ciganska posla
Kakvi ste vi nesposobnjakovici i neradnici! (Policija) Sve korpumpirano do zla Boga!! Nece se od policije niko pokrenut kako treba dok neko iz njihove porodice ili neko od njihovih bliskih prijatelja ovako ne nastrada ne daj Boze. Bolan da je drzava kako treba, policijsko auto bi bilo na svakom cosku, i pratilo ovakva potencijalna desavanja, a pogotvo navecer, kako ne bi bilo slucajeva kao sinoc npr sto je pretucen momak manje vise u sred bijela dana!
Ulica od ranije poznata policiji...
Islam. Dobro da joj nisu glavu odsjekli na ulici
ili stavili na razanj. vama srbima je to dobro poznato
@1Mecava Romi su u pitanju...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbi većinski stanovnici Topuzovog Polja :/
@SevenDeadlySins Što dislike? Pogledajte na wikipediji, bosanci ne ubijaju pogotovo ne žene
@SevenDeadlySins ne znam zasto imas potrebu gluposti pricati.. To nikako nije tacno...
za sve policija kriva. oni svate neku opasnost ozbiljnom tek kad se masakar desi. to se zove korumpiranist i mito. opis svoga posla apsilutno ne razumiju kao i sud.
@u_corku_panticu Kad je policija radila svoj posao kako treba ?
Ciganska posla. Valjda pala cijena željeza