Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte ispod teksta koja je glupost napisana. (Sviđa mi se).HAHA a budala Tito dragi.
da nije iza druge strane spomenika nema ga na slici pa reko mozda je tamo
neko ce mu se obradovati i dobro objedovati!!!
da nije u šumi???
I pustili ga da sam ulazi u prašumu i da je obilazi, ko je ikad vidio Perućicu znaće o čemu pričam?!
Valjda ce nakon je skontao da se igubio stati na jednom mjestu, jer ce ga prvo traziti blizu mjesta gdje je zadnji put vidjen, ali ako krene sam dalje ko fol nebi li izasao iz prasume i ode dalje - donji je. Bio sam tamo...i ne bih mu bio u kozi a vi se samo sprdajte, svakome se sutra moze desiti, jeste li bas sigurni da bi se bolje i sami snasli?
ja mislim da je on sta zapalio pa proseto malo vise
Mozda se i izgubio. A mozda ceka da mu naraste brada, pa da izadje iz sume kao cetttnik. Cuo za onaj nas vic pa hoce da provjeri jel istina.
A mozda ga je i Drug Sava Kovacevic, negdje sacekao.....
Nadam se da je redovno gledao moju emisiju :-)
Koknuli su ga francuski đaci,gorska garda Čičina,da je bio Amerikanac padobranac,vijerovatno bi ga čuvali za neku priliku,da ga daju Švabama,ili da ga vrate saveznicima,da mogu da i danas prde da jih je JBT preveslao...svrbska prdoslavna posla...
šta će tam\', poginuće
Ili je komunjara il`lud, treceg nema.
da ga nisu servi ceetnici pekli na razanj i pojeli? bili su tu oni prije nekoliko dana?