Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sr policija ima dosta svojih simpatizera kojima gleda kroz prste i oni voze kako hoce a gore policija samo lovi vozace iz Federacije,ocevidac sam bijo....
Ma ja bi mu golim rukama presudila da nekog mog ubije! Strasno je kakve se stvari desavaju na cestama. Svojim ocima sam gledala kad je tip u mercedes cupeu u MRTVOJ krivini krenuo preticati kolonu!!! Bijes me obuzep i tada kao i sad kad ovo procitam! Nevini ginu, a nasi zakoni ubice kazne s par godina zatvora! Da ovako nesto dozivim ja bih bila zakon!
zbog kretena, tri maksuma ostadose bez oca.. pu, **bem ja mater svima kojima muda rastu za volanom! uvijek nevini nagrabuse, a oni svoje guzice izvuku!
da nije opet neki zaljubljeni par ovaj puta vodio ljubav za volanom?
gdje su sad oni pacenici sto svaki dan ovdje pljuju na golfa 2 a kad neko drugo skrivi nesrecu nigdje vas tad se usutite..........nije bitno kakvo auto vozis nego kako
ma ja bi ga iz audia odmah na električnu stolicu!!!!!! žali bože nevinog čovijeka.
vazda bijeda u golfu ii najebe nadam se da ce se izvuci
jel "petoro" ?