Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet bosnje grlom u jagode..pa zasto ne citate tekst vec unapred osudjujete srbe ``Zbog sumnje da je počinio krivična djela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, te nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, protiv M.B. će biti proslijeđen izvještaj nadležnom tužilaštvu`` zar ne vidite da pise `eksplozivnih materija` cccc uvek vam nesto promakne
Puno krnjas ali bas puno, pazi da sr ne probudis usran blentove
Pa gdije uhvatise dzeda mraza sa paketicima... sta ce sad za bozis dijeca da dobiju
Odkud na Sokolcu oružje ??? Droga i nekako , ali pištolji , puške tone vjerujem ....
32 grama, al s folijom
pade i cica zare
'ta oni znaju sta je marihuana..
nego, da cetnici se navuku na travu ne bi vise bilo ratova :D
Kad na naslovnoj stranici pogledaš ovu sliku, više liči na svilene gaće. S tim u vezi/glede toga, naslov bi mogao glasiti: Na Sokocu pronađene Kačavendine gaće.
ala ovi ludjaci dilaju xd