Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo po šerijatu ruku sjecnut sad pa sad
zato jer moramo ostati ovdje i hapsiti vas srbe kamiondžije koji silujete curice eto zato
Šta ćeš ti u svom autu
Daj budi odredjen. |u polje nadimka upises svoj nick, a ako se obracas nekome onda iznad komentara, dakle na pocetku tvog pisanog teksta pises @ Ne znate ni komunicirati. svasta vi jos treba da naucite.
@@@x Samo to i znate, vrijeđati, nazivate neistomišljenike glupanima, majmunima i sl. Hvala ti na uvredama. To što imate sav medijski prostor na FTV i većini drugih medija, je i dovelo do toga da ste se toliko osilili, da vrijeđate, da zabranjujete , dok kriminal hara ko nikad u KS. Ali, „ničija nije di zore..“ , pa neće ni vaša , P A M E T N I !!!
@ @x I dodje r*e*t*a*r*d*i*r*a*n*i* *i*d*i*o*t* poput tebe i poredi godinu dana borbe za uspostavljanjem vlade, sa onima koji nece da odu sa vlasti, a ne rade nista, godinu dana muke sa *s*e*lj*a*c*i*n*a*m*a poredis sa 20 godina vladavine veliko bosnjacke, veliko hrvatske i veliko srpske vladavine. Pa ne znam kako vama tih 20 godina nije dovoljno bilo makar da se nakradete, m*a*j*k*u* vam lo*pov*sku!!!!! A kamo li da sta napravite!!!!!! Ne mozes ti k*r*e*t*e*n*u* objasniti i da mu nacrtas
@ @x Zato sto smo htjeli ljude koji ce nesto da radeeee, kontas g**l*u*p**a*n*e!!!! i hvala bogu dobili smo ih kako tako, mada ih i dlaje ti \"TVOJI\" KOCE, kontas li to????? m*a*j*m*u*n*e* *re*t*a*r*d*i*r*a*n*i
@x Vi ste komunjare nepopravljivi. Pa čovječe, dok vi niste bili na vlasti u KS, sviđalo se to tebi ili ne, stalno su bili protesti pred Vladom KS, zbog svakog incidenta , a tih incidenata , pljački ubistava,razbojništava ili ranjavanja je bilo, svidjelo se to tebi ili ne, 10 puta manje, a vi , komunisti, ste bili 10 puta bučniji/destruktivniji. Šta ste uradili u ovih , skoro godinu dana, na zaustavljanju rasta kriminala, osim što uvodite zabrane u sve segmente života, a Sarajevo nikada nije bilo nesigurnije ???
@ BIH 100% Zbog takvih kao sto si ti, zbog takvih koji se porede sa c**t*n*i*c*i*ma govoreci kako oni, hajmo i mi, ja nikada necu biti dio \"bosnjasko - muslimansko - balijskog tora\" koji se ne znam ni ja s kojim pravom naziva bosansko - hercegovackim. Niko od vas retardiranih fa**shi***s*ta nema pravo na ovu zemlju, jer ona nikad nije bila fa*shi***s*ti*c*ka i nikada nece ni biti. Eto vas tamo pa se takmicite sa ostalim ubicama, ja NECU!!!!!!!!
j**e**b***o*** vas SDP u sh*u**pak :) jeste navalili ko muhe na govno Sad za sve SDP kriv, a to sto ste 20 godina drzavu povjerili kriminalcima, seljacima, p*a*p*c*i*m*a, ol**osu najvecem, to nista jel??? Pa ne mozete imati drugaciju situaciju i njie nista losija niti bolja od prethodnih godina, samo budite sretni sto neko zeli da to popravi i radi na tome! R*e*t*a*r*d*i*r*a*n*i*** m*a*l**o*u*m*n**i k*r*e*te*n*i
Kako nema Semihe jes nas krenulo
Cujes put Mladih Muslimana? Nek bude, nema veze. Jedan savjet za MUP: Dovedite sve penzioisane Titove milicionere, dajte im samo mjesec i grad ce biti kao nekad. Oni znaju posao. U Pofalicima bio pozornik Terzo Ejub, znao se red, svi ga postovali i cijenili. Nema bolan nista bez UDBE:
ovo je dogovoreno da ispadne kao da je opljackan
to CRO. kenjam ti onu banjicu gdje te popo okupo prvi put..:)..a baruta imamo i da ti mami cmar napunimo.
AAAA, moja ulica ! :O
Radim u Afganistanu i zaradjujem 7000 KM mjesecno jel ima kakva fina djevojka koja nije sponzorusa da se dopisujemo
e ja ne kontam ove sto spominju politiku.. pa druze, jel treba sad SDP, SBiH, SDA, SDS, ko li vec da hoda po raskrscu i da pazi hoce li ko prici s utokom.. ne mogu da vjerujem, sta god da se desi, politika kriva! amerika je amerika pasa moj pa se rokaju ko da nikad policajca nisu imali.. bjez ba...