Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odron je nama u glavama cim mi trpimo ova go'na na politickoj sceni :D
NIje odron kod Jajca...odron je globalni
Na putu sam do jajca,can confirm.
Po slikama, ovo ne može biti prirodni odron, ovo može biti samo potkopavanje zemljišta od strane radnog stroja (bagera) usljed čega je došlo do obrušavanja tla. Žao mi je nastradalog, ali čini mi se da će izvještaj glasiti: Usljed nestručnog djelovanja došlo je do... itd, itd......
Kad se putuje BiH zna se gdje prijeti opasnost.Dobrovoljno postaviti mreze na mogucim odronavanjem ne pada vlastima.Ako tu se bude ulagalo, manje ce biti novca za stranke, koje vode drugi interes (citaj samo za sebe).