Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad nas na sabahu docekaju ovakve vijesti...i ja citav dan mastam ,Boze pravde ,sta bih mu/im ja uradila.Ja ne bih u benzin nego u alkohol..po istilahu da mu/im mamicu j*..i polako dodavala gas.Ali u tome je problem /sto prave od mene ono sto nisam.Iz iskustva sa strancima,ja licno znam da samo misle ,use, nase, podase bez obzira na pol, godiste ,krvno srodstvo....daj Boze da se dijete pronadje...
Kroz sta smo sve prosli, sa kakvim zvijerima smo zivjeli, tesko da covjek moze biti miran dok mu se dijeca iz skole ili setnje ne vrate kuci.
zalosno... samo da je brzo pronadju ..
Sve mislim da sam se navikao na nas kretenluk, ali opet se uspijem iznenaditi. Covjek napise u komentaru da moli Boga da je djete zivo i zdravo, i uspije dobiti desetak minusa. Drugi neki idioti pretvore ovo u nacionalisticku raspravu. Itd....Pa halooo ljudi. Djete je nestalo. Koji vam je ku...
bas tako.... a uz to, ovo se desava i po EU, svijetu, Americi i sl... brza i efikasna potraga je kljucna ...
Molim Boga da je živa i zdrava i da se što prije pronađe !
pa sta je sad kladusa ko amsterdam? daj nadjite djete i otmicara dajte ljudima da se poigraju s njim
vkladusa blizu granice sumnjivo mi je sve.. nadam se da je samo neki pubertetski hir..
Gdije su joj roditelji sigurno nisu prezaposleni da nemogu paziti na dijete a i Kladiša velka u p.m da može tako jednostavno nestati.
:( Saj Bože da je nađu