Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove cigare su najgori proizvod za pluca. Ako ne vjerujete, pokusajte naci ih na internetu, ili pokusajte skenirati bar. Ni traga ni glasa o njima. I ne pise ni porijeklo, odakle su, koja je firma. Samo ime i stancaj. Uzrokuju kasalj gori nego bilo kakva supstanca.
Govorim o svim onima kod svercera, tipa FM, Monte, ove Manchester....
100% si djete koje pusi sishu
2590 pakovanja , izgleda sa je neko mahno šteku
Sofer ispusio dok je vozio prema granici od nervoze...
I gdje ide ovo sto oni oduzmu?
Da mu mogucnost da plati carinu i kaznu, ako nece onda se unisti...
Ovo je mazanje ociju, oduzmu paket prodje sleper... Jace one nane sto prodaju cigare po mahalama nego fabrika duhana sarajevo
Ništa od mančestera
Da nam nije predsjednik Mile bio na putu?
Mile trguje ikonama, nije vise svercer cigara.. Pa covjek je u predsjednistvu, ima obraza... LoL
Svaka cast drzavi na visokim akcizama na cigarete iako imaju prostora da spuste za 300%. Svaka cast vjestackoj inteligenciji koja je dosla do ovog zakljucka. Isti taj sa vjestackom inteligencijom treba da bude svjestan da je crno trziste cigareta jace nego legalno. Bravo imbecili boziji koji ne znaju voditi 2 ovce na uzici, a kamoli nesto drugo.
Hahahahhhahhha kako su samo opasni kad treba otimati sirotinji.
Al u bosni sudbina sta ti priredi, pa to se nigdje drugo ne moze dogodit. Nehumano bosna priredi ljudima