Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim se sredila situacija sa famoznim krstom i kako se uklonila patrola koja je bila pored krsta počelo je opet po starom.
Hahaha, fino. :))))) Kad nestane auto, odmah se zna gdje je locirano. PRAVAC NA LOPOVSKE PALE! :))))))
HAJDE @burgija MALO ODMORI OD MINUSA. Nisam ti ja kriva što se ukradeni automobili pronalaze na Palama. :))))))
Hajde sad malo da vidimo nacionaliste!!! A jel neko pomislio da oni sa Pala imaju ljude i Sa il bilo kojem drugom gradu??? Sve je to uhadano i razradjeno. Lopovi nemaju nacionalnsot!!! Kao i u samom ratu dok su se jedni borili i gubili zivote, drugi su bili prijatelji i trgovali na nevolji vecine. Isto se i sada radi.
Turistički slogan Pala: "Dođite, vaš auto je već ovdje!"
To je javna tajna, na Trebevic, Pale ili Sokolac ..odatle za Srbiju, Kosovo, CG ili Albaniju , Bugarsku ..
Mozda nije bio taj automobil narucen . I dobro je sto si stavila smajlija tog na na kraju .. Valjda ti drago sto su ga nasli, pa makar i u djelovima, jos da su svi bili :)