Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto dozvoljavaju komentare na ovakvim clancima, dzhubrad medijska >:(
Uzasno kakva je to majka koja ubije svoje dijete.Je li ikada cula za kontracepciju ili abortus.Ocigledno da seljanka nije.I bog svakom daje dijete.Ja bih nju isto bacila u rijeku gdje je voda najdublja i ne bih joj dozvolila da izadje.Istruhni u zatvoru.
šta reči..............ništa.................samo tuga............
zivotinja se okrene sa svojim mladuncetom i za njime pati, a ona...
@BiHeer ja cu reci ovako a ti ces da nadjes tamo negdje da se zena monstrum zove suzana v. iz sela grabavci.. tacemo sad? nemoj bolan kad nema veze ko je i kako se zove.
@BiHeer ne bogme ja ne lazem.. izvoli http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:641832-STRAVICNO-CEDOMORSTVO-Porodila-se-na-kartonskoj-kutiji-pa-bebu-bacila-u-Drinu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stvaraš život i onda ga uništiš....
fuj