Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Test na alkohol izvrsiti !
i na droge...
Lezeci policajac
pukoh
jaka policija kao drzava,sve narkomani dileri
Sva policijska auta su neispravna, osim onih koje voze glavešine. Prvospomenute održavaju privatnici.
Vozač pisao poruku
Od ranije poznati policiji.
Nazalost ovo ne cudi. Kod nas policajci u smjeni svracaju u kafane, cugaju dok su motorole na stolu, zovu ture itd itd... Vozi se divlje, navece policija vozi po 90km/h kroz grad. Kad se cuga, bitno je samo zastekati auto da se ne vidi ne zbog kontrole nego da se ne navadi jos jedna patrola u isti kafanu
pjano govno
Kako "prema za sada nerazjašnjenim okolnostima", zar nije "zbog neprilagođene brzine"?
Zovi policiju!
Ne pijan za volan, ne.
Ja stvarno ne znam sta je ovo svaki dan sve neki sudari..
Kako da se oni prevrnu? Ama oni su uzor svim drugim vozacima. Doduse nekad upale ”diskoteku” ako im se zuri na pecenje….
Škutorska policija
Ja nikad ne bih otišao u Njemačku ili Austriju ili Norveršku imao samo ponudu od brata i sestre ali ne želim živjeti u baraci i da nemam kahvu popit s kim.
Pa imo s bratom i sestrom, a živiš već u baraci od države
eto kakav smo narod šprdamo se, a kad se nama desi nezgoda prvi ljudi dođu i pomognu, jest im to posao ali ne moraju zuriti, rizikovati ako ne zele
Neprilagođena brzina kretanja uslovima na cesti.