Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se sve policija zna samo niko ništa u ovoj državi ne radi. Opšte bezakonje. Šta ćeš više pričati kad traje proces u sudu 10 godina oko trave koja je nađena kod jednog momka, ili je kriv ili nije, ili ga pusti ili oslobodi. Ali ne, tu su svi dobri. Prvo taj momak ne ide u zatvor a možda je i kriv, drugo advokati uzimaju mu keš već 10 god., treće tu su i sudije koje isto tako uzimaju da mogu razvlačiti. Ali da ima države neko bi pito tog istog sudiju šta bolan radiš 10 god. Sve ti je jasno ko dan.
Ja vas nacionaliste fakat ne razumijem... Pise u tekstu: \"Od početka godine u općini Tuzla desilo se šest napada na vjerske objekte i nadgrobne spomenike svih konfesija.\" Ali ko mrzi, on mrzi bez nobzira na cinjenice. PAX
KK \'\'Bosna ASA BHT\'\' (KK \"Mi smo bili prvaci Evrope\") 66 HKK \'\'Široki TT Kabeli\'\' 84 Ljestvica: 1. KK Igokea 15 2. HKK Široki TT Kabeli 15 3. KK Mladost 12 4. KK Borac Nektar 12 5. HKK Čapljina Lasta 9 6. KK Bosna ASA BH Telecom (KK \"Mi smo bili prvaci Evrope\") 9
Zaboravili ste u naslovu naglasiti KATOLIČKI I PRAVOSLAVNI spomenici! Opaki ste u zaboravljanju, jer, kad je šta obrnuto, na štetu tzv. Bošnjaka, tada takve stvari ne zaboravljate, stoko velikobošnjačka nacionalistička!