Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno kako se dileri pustaju istog dana
I posten covjek se pita odakle im stanovi, auta, radnje. Najbolji poso na svijetu lerDi.
A ona cura od 22g sto je uhapsena sa gram spida?
Rekao od koga je kupio i pušten
Skontali da su svog uhapsili pa ga pustili???
U EU do 5 grama smijes imati za koristenje.
U prevodu sitna riba.
Izgradila se Ilidza, ko Real Madrid. 😄
Je li stvarno vijest za naslovnu da je neko uhapšen sa džointom ili dva grama spida? Stvarno nisam vjerovao u teorije zavjere da se ovaj narod ubija negativnim vijestima ali to je istina 100%. Objavili ste ovu glupost, a mogli ste naći nešto fino i pozitivno ali jok, lakše zavirit u bilten MUP-a i prepisat nešto.
Slazem se. Da su uletili negdje i nasli vecu kolicinu pa hajde ovako sto kazes nasli mu malo dandare i hajmo to objaviti. Ovakve stvari se nigdje na svijetu ne objavljuju ali mora se ispuniti prostor sto rece moj prijatelj, pratim portale i vidim ubacuju se vijesti svakih sahatak vremena samo na Klixu se vijesti azuriraju u prosjeku svakih 10-15 minuta. Previse i sto je najgore previse bespotrebnih info kao npr ova.