Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je jadnica i do Kalnovika stigla....
Ima demenciju stoposto, od druga dedo isto ne smiju ga pustit ode frajer u drugi grad pješke ima neke flashbackove, poceli mu GPS stavljat hahah, nije smijesno ali cringe opet, morate pazit na zenu debili.
Ma naci ce je galutala negdje senilna zena, sta odmah drame
Srce drago.. porodici sabur i da je sto prije nadju bez ikakvih posljedica. Imam clana porodice s ovom bolescu i jako se tesko nositi s tim, nadam se da ce sto prije biti u svom domu s porodicom ❤️
Problem sa demencijom sam imao i u svojoj porodici. Potrudite se da ova osoba ne padne i sacuvajte je bilo kojih lomova (posebno kuka). Najveca je patnja ako slomi nesto jer su male sanse da staracki dom prihvati osobu u tom stanju (ako se porodica odluci na to).
Prijavio sam policiji.Sinoć oko 12 am išao kroz polje prema Dobroševicima i u putu sam vidio ženu kratke kose sa bež jaknicom ili sakom, imala je i ceker preko ramena ga nosila.Vraćao sam se oko pola 1 istim putem i opet je sreo na kraju polja.Baš smo u autu komentarisali zar je moguće da sama žena ovako kasno ide pješke i da je prešla cijelo polje.
@emmir1 MOŽEMO LI STUPITI U KONTAKT JAVITE SE NA BROJ GSS NOVI GRAD SARAJEVO 062112700