Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo djikani :)) Ovo je dokaz da smo drugačiji. Ovo se relativno često dešava, a ne pamtim kad sam čuo da se u muslimanskim gradovima uništavaju crkve ;)
oni ce to sami sebi uraditi pa ce reci da ih je Vehabija napo xd
@NigdjeNaSvijetu Ture, nedavno ste sarajevsku Crkvu oskrnavili, da te podsjetim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čačkate mečku đikani, majku vam je.em
Đikani su primitivci ....🐷🐽🐗🐖
Glupe Mladeži da Bog dragi sačuva... Mi smo sprejem pisali Željo, Sarajevo, Punk is Dead, Metallica a vidiš ti čime se moroni danas bave... eh vala mi nekad i drago što neću još dugo... stvarno ne želim da vidim što slijedi od ove generacije za jedno 30 godina...
djecurlija nevaspitana !
djeca samo rade ono sto ih uce roditelji, a mogli su ih vala bar opismeniti ...
Za svaku osudu.
nisu ovo nacionalisticki nego cetnicki znakovi,cetnike ne treba u ljude ubrajati......samo nece to piti vode dok se srbi od cetnika ne ograde,dzaba ja to pisem,pozz
Svakako da je vandalizam nedopustiv, ali, gdje su ovdje (na ove 3 slike) nacionalistički znakovi ?
Ovo su posljednji trzaji sugradjana fasista. Doskora su palili i minirali dzamije, sad jos smiju samo krisom da svrljaju po njima i bace koji kamen. Uskoro cemo ih okupati i nacerati da ciste ulice oko dzamije
u foci "nej nikad" zar je to moguce pa nedavno im pomogli mjestani da sagrade ono sto su sami rusili, hm , more bit da su se predomislili pa sad rusi nazad, mozda covo popio koju vise jbg bili blagdani nemojte sta zamjerit.
ovo samo mogu da urade kreteni...
misliš Srbi..
@Psihopat ti i takvi kao ti su isti kao i ovi sto šaraju i skrnave crkve i dzamije...
Daj ba ne perite se jedni od drugih. Svi vi nacionalisti bi ovo isto sada uradili jedni drugima da vam se pruži prilika.
ovo neki dzilkosi pogledaj crteza nista ni sa cim balavci glupi!!!
Komunisti to nisu sigurno uraditi
Gospodine Masicu, zahvali se na tome, onima koji su sisli sa brda i sela, koji su dosli Boga pitaj odakle, zadojeni mrznjom i primitivizmom pa tako i svoju djecu odgajaju.