Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko neko mora biti bolestan da pobije pola Bosne? Sad jos ocekujete da vas neko zali.
Na prethodno pitanje: Koliko li neko mora biti bolestan da pise ovakve komentare.. ima samo jedan odgovor. Dovoljno mje biti Sarajlija.
Koliko li neko mora biti bolestan da pise ovakve komentare....
Za suzivot s nama za ovog Okuku presudna je bila okuka, nema to veze sa Bosnjacima...
Da li vam je sada jasno zasto nema zivota sa vama.
Rikno Okuka na okuki !
Mislim da ce ipak biti 2:0 za BiH...
tebi sto si napisao: \"Kad je u BiH vlah manje u BiH se mijenja stanje, kad je u BiH vlah vise BiH se brise.S toga 1:0 za BiH.\" sto te mati nije abortirala u 9 mjesecu trudnoce. takva si patologija da su te u formalinu trebali drzat nakon tog abortusa, da te studenti medicine gledaju i na tebi uce da prepoznaju fakin frika. mislim, kakva socioloska nakaza moras biti da napises nesto ovako?? sramoto ljudskog roda, dabogda ti se kerovi umjesto djece rodili
Dabogda ti BiH izgubila 5:1 a sve iz tvoje porodice bilo, pokvarni smrdlljivi lojavče!!!
Kad je u BiH vlah manje u BiH se mijenja stanje, kad je u BiH vlah vise BiH se brise.S toga 1:0 za BiH.
izvini ako grijes aj okuka mu bas prezime a i garant je u ukoci izgubio kontroli ... neka mui je laka zemlja, daijeli sve najbolje.
sa takim malerskim prezimenom ne moze na dobro da ga j e bes
Neka im je Bog na pomoći. Jadna djeca... Danijeli brz oporavak, pokojnom Radenku laka zemlja. Žalost velika - tako su mladi.