Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"'Izlazi mi iz auta'",to bi na svakom sarajevotaxiju trebalo da piše,eto takva su to stoka nekulturna i bahata...
Da moram u hitnoj za 5 minutada se stvorim pod infarktom, ne bih sjeo u auto ovog smeca od udruzenja. Nagledao sam se ja svega i naslusao o pacovima iz Sarajevo taxija. Ako nisi sarajlija, probaj mu sjesti na aerodromu na taksi pa ces vidjeti koliko ce te izaci voznja do grada. I svi imaju istu tarifu, smece jedno i sramota grada u kom zive i rade.
Čitam mi već osudismo taksistu pročitavši naslov i vjerujući samo jednom strani.Uredu je što je dotični gospodin ušao pijan.Vjerovatno je to bilo u mjeri da nezna na kojoj je planeti ili nešto slično.Taksista ga nebi vratio da je bio pripit,oni vole pare i žive od usluga prevoza.I kada mu je rekao da napusti vozilo u takvom stanju on počinje lupati po vozilu,uništavati ga vrijeđati itd.I?Pretučen od strane taksiste.Baš me čudi da se to desi na Koševskom.Taksiste nebranim,ima ih svakakvih ali i društvo cijelo nam je tako.Ovo je vid samoodbrane i zaštite svoje vlastite imovine na svom radnom mjestu od strane jedne pijanice i huligana.Naravno neopravdavam ga što je pretukao čovjeka ali dosta nas bi slično reagovalo.
Ima pravo odbiti pijanog musteriju i usuti mu koju
ovo je katastrofa sa taksistima klix također, sta je bojite se hanke, moze se komentarisati kad se neko ubije i dopustaju se idiotizmi koji se pisu na racun te osobe ali nemoj da slucajno neko napise sta lose za hankinog sina on je zlatno dijete studira u njemackoj, klix moralne norme su vam nula
Taxisti Sarajevotaxija sa štanda u Radicevoj kod BBI Centra vas neće voziti ako ste sa malom bebom! Provjereno! Morate preći cestu, i kod Parkuše mahat Žutom, Crvenom... a Sarajevotaxistima je mrsko otvarat gepek za kolica, pa još ako bebe zaplače... lakše je odbiti vožnju!
Slijedi širenje Ubera u BiH, čestitke Biberu na kvalitetnom stuntu :)
90% ljudi bi isto reagovalo da ti dodje pripita ili pijana osoba i pocne lupati po onome od cega zivis naravno nisam ni da se covjeku poloni nos,ali haj neka ode nekom u granam i pocne lupati kasu,sta ces uraditi???
Jedan zivi da nestane S taxi. Drugi napravio listu najgorih. Treci ima traume. Cetvrti je statisticar . Pa gospodo kako ste fulali profesiju. Ti prvi zivis da sta zg uzi s,zato si konstantno frustriran!
Oooooooo zaposleni vidim ima se vremena:) Dabogda vam Mustafa usao oko 23:55 u stan pa se malo "druzio" s vama i sa vasom porodicom naravno u stanju kakvom je bio kad se desila situacija. 100% je u pravu usao u auto reako dobarvece i ovaj ga "konj" polomi 100% je tako bilo!!!
Poznajem ja i neke taksiste koji nisu loši ali su, generalno, taksisti dno saobraćajne kulture...
bio bi on meni sad svakako invalid ako bi i prezivio naredni susret
najodvratniji u Kantonu Sarajevo
Koji otpad ljudskog roda su ovi taksisti to je naprosto ne pojmljivo i nevezano za ovaj slucaj.
Cudi me da Enver Suljagic nije rekao da su ga "divlji" taxisti napali,a ne ovaj negov Biber :D
Mamicu im taksističku!!!!