Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je uzimi valjda zvani "storuka"
E,jebi ga mujo..sto im ne usprica kakav vic u sudnici -valjda bi bili blazi!?
Ma on je zlo zla. I cim izadje opet ce dok nekog ne ubije. A onda ce mjesec dana da se rade analize o njemu i pravosudju zasto je takva osoba pustena. Kolko znam za drogu je oresudjen 2 god. Sad za ovo opet 2 godine. Pa zar nije jedinstvena trebala bit 4 godine. A opet ima i sudjenje za oduzeti pistolj i navodjenje na prostituciju. E jadno je ovo pravosudje. Fuj fuj fuj!!! Nemjte ni suditi. Odma sve pustite. I sebe i nas lazete. Fuj!!!
čuj stonoga
Dobro nagodio se za ovo djelo iznude, a šta je sa ovim prije?!
3.5 kg amfetamina i 1.5 kg hasisa i nikom nista. Tragikomedija
@DEBEOSAMKAOKRMEEE Za ovun količinu svugdje u EU a da ne spominjem SAD najmanja kazna je 30 godina u SAD čak i dožiovotna.P....se na sudije i sudstvo dabogda im isti djeci i unucima prodavao drogu.
Zaoali li se rostilj kad?