Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bilo kojoj zemlji Evrope sem Bosne dobili bi dugotrajne kazne. U Svedskoj koja se smatra kao zemlja s blagim kaznama ovi se heroinom bi dobili najmanje 7 godina zatvora, a ovaj za skank zbog velike kolicine najmanje 12 godina.Ovo je sprdacina od suda kad se mozes nagoditi za prodaju droge pa valjda to spada u najteza krivicna djela. Volim svoju jedinu BiH i ako u njoj nema pravde a gdje nema pravde nema ni Boga.
I dali mu..pardon...poklonili mu 4 godine ??? hahahaha...pa nije ni cudo sto sva djeca hoce da budu kriminalci hahaha. E nema nama svjetla dana dok sud ne pocne izricati konkretne kazne a ne ovo sranje.