Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, propaganda kada je trebala napravila je da ubijaju samo bosnjaci hrvate i vice versa, srbi bosnjake i vice versa, srbi hrvate i vice versa, a ustvari ubice su i medju hrvatima, i medju srbima i medju bosnjacima, te isti kad nemaju sta ubijaju "svoje".
Nek politicari smanje svoje plate i koriste taj dodatni budzet da izgrade nove i vece zatvore da moze gdje ova stoka stati i uvesti nove zakone i reforme za strozije kazne kriminalnih cinova. To je lahak proces ali naravno gdje ce mafijasi na mafijase?
Bosanska tradicija rekao bih :-) Toplo preporučujem dokumentarac od krste papica koga moja cakija ubode!
Opet napad na povratnika?
Noz je od ranije poznat policiji
ubio covjeka i pusten na slobodu ..
Pa oduzeli mu noz sada je bezopasan hahahahahahah koja zalost I sramota od pravosudja I zakona
Alkohol 100 % ... pa onda nož
strasno,ali sigurno su bili pijane guzice,ili je neko imao pik na ubijenog...