Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je postupio...potrosaci se svakodnevno varaju od strane ratnih profitera...
Baš i sad će pop kaznu za narušavanje javnog reda i mira koja je skuplja od usisivaca 😁😁😁😁
Imao sam isti slucaj, doduse u Njemackoj. Kupio sam usisivac koji sam drzao zapakovan mjesec dana nisam ga nikako otvarao. Kada sam preselio u novi stan otvorio sam ga i ustanovio da je polomljen. Odnio sam ga u kutiji uz kratko objasnjenje, covjek nije ni pogledao u kutiju samo mi je ponudio uz izvinjenje Bosch usisivac duplo skuplji bez da ista doplatim.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
i gdje je pogriješio čovjek ???
Kako nece razbijat. Valja usisati dok se zena vrati sa posla a usisivac ne radi.
Pa hladno nazoveš inspekciju i moraju ti dati novac... Ne znam zašto se ljudi svađaju hoćeš vratit hoćeš nećeš uzmeš telefon prijaviš i sve se riješi jes da malo duže traje ali na kraju moraju vratit novac ili dati nov uređaj plus se onda oni moraju peglat sa inspekcijom.. I da samo tražit napismeno da neće da vrate uređaj..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel bio vodeni il obicni
Il zamjena il lova nazad sve si trebo da stuces sve
Ruke ti se pozlatile. Usisivac koji ima jednu plocicu sa prekidacima ili potencimetrom, motorom i filterom ono nije u stanju kvalitetno servisirat. Dobro ce drugi put razmislit kad budu ljude varali
Budući da naše baje od gazdi ne uvažavaju prava potrošača niti orava na reklmaciju, mora se s njima ‘pričati’ jezikom koji razumiju.
Hmm
DEFENCE!
Nije ni cudo, žena nadrkana, kupio usisivač,neradi, idi nazad reklamiraj,oni kažu mi ga testali radio,pa ko nebi pobudalio!
Nisam za silu i razbijanje. Ali je lik u pravu. Kupio, losa roba, bio na servisu, nista nisu rijesili i opet ga vucu za nos.
fis govno od prodavnice
robot je u pitanju
U pravu je sto posto.Sve je to bezobrazno.Oće pare ni za sta.
Prenjelo malo pašu..
svaka cast za covjeka, bezobrazluk na sve strane
covjek upravu 100%, svugdje je ovakav bezobrazluk
Razumijem ga 100%, imao sam x sličnih situacija i iskušenja da ovako prospem pred njima ali sam, hvala Bogu, sabrao se i samo izvadim mobitel i zovem inspekciju pa da vidiš kako odmah sve rješavaju i što fol nisu mogli.... Posebno kada se radi o povratu novca za neispravan ili neželjeni artikal....
Pa vi prodajite kinesko smeće