Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moze da doceka vikend i PL BiH, puca ga euforija, inace bio jedan je od glavnih zagovaraca lige za prvaka i lege za opstanak
Mozda je mislio hajvan da je to hasis pa veli da zapali i popusi.
...suzavac je na kraju bio jedini način da se ta žena istjera iz kuće.
Koji retard jbt! 😂
I njoj kad zagori ručak on je morao bježati iz kuće.
Terorista...
Ljudi, mi ne mozemo samo pljuvati po svakom clanku sto napišu! To je njegov nacin.... to je njegov vrhunac rijesavanja problema! Mi samo finalni ishod saznamo.... sto kako sta se jos desilo??? Ja mislim da klix treba ukinuti komentare! Neka pišu, obavjestavaju nas.... dovoljno nam je da znamo.
kakvih sve bolesnika među nama živi, fuj......
smrtna kaznaa, kraj price!
i treba mu tako.................siledžija
Ovo je bilo djelovanje u praksi one izreke "ne sijeci granu na kojoj sjediš" >_
E jes vala glup nmg da vjerujem
booosnjaci su bolesnici treba ih poslati na ahiret svu seljadiju ovu
Ko kaze da je Bosnjak,ne zna se koje je nacionalnosti..Jadni covjek pise da je obolio od PTSP ali neki ne citaju cijeli tekst..