Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udarila im rakija i krmetina u glavu! Oće to u rodnom kraju da strefi bošnjooke!!!
sehidio konakovic
Posvadjali se oko toga, ko je veci Sarajlija?
--- U ROgatici ubijen stanovnika Općine Novi grad načelnika porijeklom iz Goražda a i ubica je iz kantona Sarajevo. Nemam komentara. Osima da je i načelnik najvrjednije općine centar iz Rogatice a i premijer kantona Sarajevsko-Rogatičkog Dino Ubleha !
Tehnicki Sarajevska opcina Novi Grad je nastala u zadnjih 50-60 godina jer prije tog vremena nije ni postojala, zato se i zove Novi Grad, sto znaci da tu i nema bas puno starosjedioca, tacnije nema ih nikako, a gotovo svi stanovnici su porijeklom iz ruralnih dijelova BiH. Al najgori su kompleksasi koji su u Sarajevo doselili prije 30 godina a koji se ismijavaju ovima sto su doselili prije 25 kao eto oni su nesto vrijedniji jer su dosli 5 godina ranije.
Nacelnik opstine Novi Grad je jedan od najsposobnijih i najobrazovanijih nacelnika u drzavi o kome najbolje govori njegov rad i apsolutno je nebitno njegovo porijeklo. Al iskomplekirani luzeri i nehljebi koji nisu sposobni ni za sta i koji u svojim jadnim zivotima nisu nista postigli se sad fataju toga odakle je ko u pokusaju da druge omalovaze nebi li se oni malo bolje osjecali zbog cinjenice da su niko i nista u "svom" gradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dosele se u Sarajevo zauzmu vlast, pa se onda poubijaju..