Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek si ga izvrno
Bitno da odmah hapse ove sitne, kad treba krupnu ribu da uhvate slijepi budu za sve, a ovako sitnis i kazne za parking tu su glavni. Policija nikad gora nije bila, nijedan muda nema
Kod nas na Malti umjesto da oslobode parking, 30-desetak parking mjesta, koji je uzurpirao i ogradilo betonskim fortifikacijama firma ANS DRIVE, policajci bijesomučno lijepe kazne ljdima koji tu stanuju i nemaju se gdje parkirati. Općina Novo Sarajevo ništa ne poduzima.
Sirotinja siću, lopovi milione.
Cega se lik dosjetio
Što je bizarna, kradu oni, krade on. Čovjek u pravu, uzeo kao što su i oni Ne razumijem!!!
biznis je biznis
Rodjen u Zvorniku! Poslati ga u Zvornik. Sarajevo nije vise Sarajevo. Sve sto je pobjeglo sa sela, gradova, se stanjilo u Sarajevo. Ko bi ga branio ako zakuha ovdje?
Bicevat ga ispred vjecne vatre, jad obicni
Što je jad ? Krade frajer sa naplate parkinga i on je jad al je gospodin kad ukrade u vladi 10 miliona. Bitno je sitne ribe uhvatiti i osuditi a što milijarde nestaju iz godine u godinu pa šta fali. Jadan narod i još jadniji zakoni.