Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVA NAM JE SITUACIJA U DRZAVI NEMA POSLA MALE I NEREDOVNE PLATE SOCIJALNI PROGRAMI ZBRINJAVANJA UOPŠTE NE POSTOJE LJUDI PREPUŠTENI SAMI SEBI NISAM IZNENAĐENA .
ZA 7 DANA OVO JE TREĆE SAMOUBISTVO. NIKO SE NEUBIJA JER JE SRETAN SITUIRAN I IMA SREĐEN ZIVOT.VELIKI SU PROBLEMI I MUKE NJIH SNAŠLI A NIGDJE RUKE PODRŠKE I POMOĆI.DRZAVU ODAVNO NIJE BRIGA ZA OBIČAN NAROD KAKO I OD ČEGA ZIVI A NAZALPST I PRIJATELJA JE SVE MANJE,SVAKO SE O SVOM JADU ZABAVIO.U
Ovim sa klix-a bi najbolje bilo da za ovu vijest ukinu komentare. Svakakvih idiota ovdje ima.
Kakanj, provincija bez semafora.
Sucut porodici. :( Basumsagousum:(
mrš u tursku
simbolican naziv ulice,od kada je alija dosao na vlast nista se lijepo bosni nije desilo,sta vise tada smo napravili kolektivno samoubistvo,osim oni koji su se obogatli uz njega
@iskreni1posteni Majmune sta ima?
duvaj ga ti ovom po kome se zove ulica i njegovom sinu😉a to vec radis preko 30 god
Gdje se nece covjek ubiti kad skonta u kojoj vukojebini zivi
Sta fali Kaknju majmune? Bolje ovdje nego ko ti sto kazes da zivis u Sarajevu a kuci ti helikoptercl civilne zastite jedino moze doci..!