Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golf 2 je u pitanju. Vozilo neispravno, neprilagodjena brzina uslovima na putu.
Nemoj tako, nije uopšte čovjek kriv, to mi je komšija, nije čovjek nikad 50 prebacio čini mi se. Krivo je treće lice koje je preticalo upravo ovog Golfa. Kombi je išao iz suprotnog smjera i da izbjegne direktan sudar makne se u desno na bankinu i tu izgubi kontrolu (jer su kamenčići i blato) i baci ga direktno na Golfa. Ovaj što je preticao se izvukao iz potencijalnih makaza i pobjegao
nema sta, bas dobro djeluje ovaj novi zakon na vozace, manje se ginulo sa starim zakonom a kao eto novi zakon bi trebao da utjece na vozace i da se smanji broj zrtava na cest, aha hoce.
glupo je uopste omoguciti komentare na ovako nesto...
ponovo golf hahahaha
golfa deff necu uzet :D
Gdje god da krenes sta god da radis,,ne samo za pojedince ,,nego za sve Sabur i samo sabur I normlano za one koji vec znaju sa Bismiletom,,,necu reci sve da se nebi slucajno neko nashao povredzen
Skini nogu s gasa, prezivi i pusti druge da zive..
Sta ti izrode seres, niti znas okolnosti oko nesrece, niti ko je kriv, odma se pravis pametan i dajes krivicu vozacu. De operi guzicu, jebao te otac nepismeni, usrani, degenericni. Sta se pravis pametan, majmune popisani?
@KevserNovinar jesi uzeo abdest pederu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)