Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina... Tuga... Dic ruku na sebe bas te nesto mora dovest do granice kada razum gubis.. Nedo bog niko.. Neponovilo se.
@BullevarR Dunum je preko puta ove zgrade na slici, (poznatija kao Kula F) sa terase rokao tvoje vlaščiće Dubajićeve. Dunum uživa u svojoj Tuzli gdje od prijeratnih 45 000 vlaha nema više ni 1000. Dunumu možeš popipkati usnicama, kao što je nudio tvojoj kevi da mu popipka, ali vidim još nisi doveo vlahinju staru, da joj ga zaprdim do jaja?
Dobro je ba debili, odmorite malo. Jeste se nasli, sjetim vam se matere obojici.
Smaoca,zatvorenost u sebe ,sam sa sobom sa svojim nedacama,antisocijalnost.nerazumijevanje okoline i najblizi..ubijaju covjeka iznutra.. Kada se to desi...dobijemo ovaj zavrsni pretuzni cin.. Pocivaj u miru
Ko god ovdje baca neozbiljne komentare i šprda se na račun ovoga što se desilo, nadam se i želim mu od srca da se desi njemu ili nekome od njegove porodice, sline jedne tuzlanske, narkomanija jedna!
Sad je jos i bitno jel stan vlastiyi il iznajmljeni.... 😭
Sihrobazi ga ubili..
Nikad vise samoubistava kao ove godine. I sam sam izgubio majku na ovaj uzasan nacin lani. Jeza me prodje svaki put kad se desi ovako nesto... Da im se dragi Bog smiluje. Zao mi je
U Tuzli se često samoubijaju. Dal je ovo posljedica sdp a?
A zašto je važno to što je stan iznajmljen?
Joj sjeca li se ko Jasmine kad sa Mellaina skoci? Tuzla grad depresive i suicida.
pa eto da nije skocio iz iznajmljenog stana ne bi se ovo desilo. sve bi bilo uredu da je skocio iz stana koji posjeduje
Bolje da se iskljuce komentari :(
Saucesce porodici :(
Pa mog'o je nekoga ubit'!
Gluho bilo
klasika...bogati na Maldive kao potkovani a sirotilia na drugi svet ili kako ko verue
u iebote sreca ne odoh gore na kafu a zvali me