Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek se zove Nihad Malicbegovic, debeo, celav, vozi auta i neki motor. Lik prijeti zenama i djeci i uzima im pare.. lud ..Cuvajte se.. predstavlja se kao opasan sa nekim oruzijem, ali je bezopasan, samo poremecen i nema nikoga iza ledza, samo neke glumce.. Znam da zivi na Alipasinom sa roditeljima..
Ovaj se gore navedeni zove Nihad Malcibegovic, i istina je da se predstavlja kao savjetinik premijera i uzimao pare od jadnog i siromasnog naroda, izgled celav debeo. i znam da zivi negdje na alipasinu
dok je teladi za klanje bice i klaonica.........svaka cast zamjeniku!!!!!
lik je celav podebeo vozi sivog audija 4 naravno zadnji model
e ovaca uvijek za klanje
hahahahahahahaahahahahahahah hahahahahahahahahahhahahahah kralj !
SAVJETNIK PREMIJERA: Dobar dan ZRTVA: Dobar dan SAVJETNIK PREMIJERA: Ja sam savjetnik premijera FBiH, dajte mi 10 000 KM i ja cu vas zaposliti 100% na neodredjeno vrijeme ZRTVA: nije problem, evo 10 milja...hvala vam puno bas ste ljubazni.... STA IMAAAAAAAAA
Pa znali iko kako ovaj covjek izgleda?
Zivi u mojoj zgradi , Nerkeza Smajlagica 15 , 16 sprat Jež prezime ....
Da ti nisi taj premijerov savjetnik?
Pa sta ce Mute sad ,otima mu hljeb stvarno je bezobrazan
kako god nije gori od mujezinovica
Otima Mustafi hljeb iz usta
Da ne bi i Vi morali se snalaziti na kojekakve nacine da si zaradite za kruh pogledajte kako na Siguran i Legalan nacin Osigurati si Dozivotne prihode Sigurno i Provjereno 100% Funkcioniše Info: www.internetbrzazarada.ws Info: www.internetbrzazarada.ws/buxptc Nemate sta izgubiti, a mozete puno dobiti - SRETNO !!!!!
idite pravom savjetniku i njemu dajte pare