Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravo u kafanu da se zna ko je baja
Jedino mu je to jos ostalo da proda , pa da promjeni odjecu iz 70- tih. Sta ce dosla neka vojskaviz EU pa da mu je ne oduzimaju.
Ne bi on tako. I u kafani je jos neko naoruzan , znas da ovaki idu samo na nejac i civile.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Terorista
imaju oni tog gvozdja jako mnogo .... ali boj ne bije oruzje ...... pravda za osobu sa inicijalima ... hehehe ... na kraju ce biti da je igracka za dijete ..
Tako su radili i 1992 god.
vama je bitnije jel bosanska ili samo gradiska,covjek sa puskom hoda po gradu,u sarajevu bombu u tramvaj stavlja a vama je ovo bitnije
Proizvodnja i promet oruzja ili exp naprava? Kako se bavio proizvodnjom i prometom noseci pusku kroz grad? Nije mi jasan ovaj zakon. Zar nema nesto preciznije za posjedovanje, nosenje, ugrozavanje opce sigurnosti i slicno?
Mentalno stanje stanovništva u BiH ide opasnom nizbrdicom.
Hehe, 13 marta se šetao sa puškom a danas 17 mart. Efikasna nekaq policija nemam riječi..
Izazvao osjećaj ugroženosti ... to kulturno da se kaže kad se usehersšqe*
Ubit smeće,al njegovom puškom
Četalj iz kataloga
Lokalna budaletina svak ih ima
Sasvim normalno ponašanje.
Čovjek živi na granici pa mu je prpa
došo čoek na dopust iz rusije. pustite ga nekodmori
Neko ga zajebavao u kafani, pa se vratio sa argumentima
Loša gudra, nikakva