Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista cudno. Najkorumpiranija bolnica u federaciji.
Najkorumpiranija bolnica u federaciji a slucaj su preuzeli najnesposobnija policija u drzavi.
NAJVECI LOPOV JE DOKTOR HADZIC,,ON JE MUZ DOKTORICE HASIJE HADZIC KOJA JE BILA DIREKTORICA TRANSFUZIJE U SARAJEVU,,A BILA JE I NECELNIK OPSTINE TRAVNIK;;LJUDI POKRALI SU NJIH DVOJE PAR MILIONA OD ZDRAVSTVA A I OD NARODA,,SVI SU KORUMPIRANI,,A TRAVNIK JE JEDNO OBICNO SELO
Samo je bilo pitanje vremena kad će neko da uradi nešto ovako.
tebi pokemone daBogda se u kuci tako pucalo,kretenu jedan seljacki..nisi normalan ni sekundu
a sta je tu cudno..policija odradi svoj posao a sudstvo po babu i po stricevima ih oslobodi i pusti na slobodu..znaci sudstvo je korumpirano, posebno tuziteljstvo to svi znaju iz sb,zupanije..
DRAGI MOJ TRAVNIK :( ŠTA TI SELJACI RADE
Sta je tu cudno dobro ih nije pobio
U stvari, povlačim prijedlog. Mnogo će nas jeftinije doći da za tih tvojih već priloženih 50 km kupe dvije pristojne ručne bombe i aktiviraju ih tokom sastanka redakcije. sretni i oni i mi
Na tvojih 50 ja dodajem još 150. A istovremeno pokrećem kampanju prikupljanja dobrovoljnih priloga iz kojih bi se finansiralo plaćanje večernje nastave koja bi se organizovala za \"novinare\" ovog portala da konačno završe šesti, sedmi i osmi razred osnovne škole. Ako šta novca ostane - pod uslovom da svi uspješno završe osnovnu - neka zaposle lektora.
50 KM novinarima Klix.ba za svaki članak koji (pazi sad) SAMI ISTRAŽE, USLIKAJU, NAPIŠU I OBJAVE . . .
i je li pogodio
Vijest iz Travnika četaIji pokupili od SRNE. Aferim.