Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto sebe ubiju ovi obespravljeni ljudi neka povede jos nekog uhljeba sa sobom.
Mislim nevezano za ovog majmuna nego kao onaj rudar sgo mu staz nisu uvezali a ovoj ko hebe
@BosnaUAmanetu Ne znam sta da ti kazem :( puuunoo raje bi voljelo da tako neki "ko je vec rijesio" uradi stvar neku za njih iliti za "dobrobit" drugih :( Los ti je rezon. Zamisli sebe da se "oces roknut, pa ti ono padne na pamet eeee pa necu sam.
Nije to muškarac, muškarci se ne ubijaju. Ubijaju se piičke, npr Praljak.
To se ne prijeti.. to se odradi ko Praljak sto je
Muškarac prijetio da će izvršiti samoubistvo u Općinskom sudu Sarajevo Pa sto se ne ubi :DDDDDDDDDD??? hehee da je htio stvarno da se ubije ne bi prijetio i ucjenjivao nego bi se rokno!!!!!
Na žalost sad niko ne hvali policiju, jer su sačuvali život. Valjda što im je to posao, al čim pogreše, odmah se svi okome. Gdje su sad komentari. Predlažem da se ovi policajci nagrede, jel valjalo je čovjeku oteti nož iz ruke.Svaka čast za Sudsku policiju.......
Ovo mi je bas od kljucne vaznosti
Dobro.. možda nije namjerno...
vecina sudija u opcinskom sudu su korumpirani i sve se svodi na intervencije i poznastva,
Pa dobro,ako se neko hoće ubit treba ga pustit,ko mu to može zabranit.Ne možeš nikog natjerat da živi ako on to neće.
@sarajlija537 ma 💜 slatko,tebi bi lično čuvala stražu pored samoubilačkog pribora dok se nebi predomislio 😀
Pa sto nije,trebalo ga je pustati da uradi
dobar fazon... primijenit ću ga nekad