Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forto se opasno zadao u rješavanje pitanja migranata. Prije se nisi mogao okrenuti, na svakoj ćoši ih 10, ali otkako vlada KS pođe sa vozovima sad nemam gdje ni maramice kupiti! Jadni ljudi!
Opet migrant,koja je ovo smrt u Blazuju Boga pitaj.Naravno idoti hodaju po šinama kao da hoda po bašti.
Nije voza u zivotu mislio. Valjda konta neka azdaha pa ce sama stati
Ne može se tako stradati od običnog voza, ovo može biti samo samoubistvo.
Piju,drogiraju se,valjaju se po cesti,trotoaru,šinama,pretrčavaju cestu,gađaju se kamenjem, bodu noževima,tuku.
Opet? Zar se ovo nije desilo neki dan
Vozovi satraše raju po BiH
Ko zna koja smrt u zadnjih pola god. Moraš bit pjan, nadrogiran i gluh ko top da te voz udari.
4 u blazuju i jos 33 u ostatku fbih.
Koji je ovo put ove godine, 5? Pa ima li taj direktor Zeljeznica mrve odgovornosti sto pobi toliki narod? Zna li donijeti osluku da sporije vozite?
nadam se da se salis. voz od blazuja do mosta kod pennya ide brzinom 30 km/h. jedino jos da ga guraju. mihranata je na stotine na i oko pruge u tom dijelu.
Kako ga udari voz koji ide 30 na sat i vidis i cujes ga iz aviona? Kako? Jeli pjan? Je li spava na sinam? Je li hoda po sinama? Je li krene ono pretrcat kad je on 2 metra os njega? Fakat ne kontam!!!
Ja kontam ovo uslikano negdje u Indiji..
https://youtu.be/kEJxyotQMv4
ŽF - Migranti 3:0
samo blazuj 4:0 ukupno 37:0. nevjerovatno ali istinito.
Kod nas su pružni prelazi horor živi,čudo pa nema i više nesreća
Satrao ga vlak migrant garant
Ne bih se iznenadio da svaki dan po dva-tri migranta ne poginu na pruzi... Ne kontam zasto setaju prugom, I to u grupama...
Treba u blazuju zebru iscrtati maksuz za migrante