Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počivao u miru, nitko se ne ubije bez veze, veliku patnju takva osoba proživi u životu da mora dignuti ruku na sebe;(
gdje mi je internacionalac :)
Vala, taman da sam na rubu propasti, da nemam nikakvog izlaza iz straha od Allha.Dž.š se nikad ne bi smio odlučiti na ovakav čin. Ne znam kako nije ljude strah suda na sudnjem danu. Allah ti dao zivot, a ti ga sam sebi oduzmeš. Hrabro, nema šta. Samo znam da je ovakav čin ogroman grijeh.
Trebate 6 vijek napisati što su rekle komšije o njemu i Šta je bilo u sobi za pojest.
Uvijek
a lijep mu garant zivot bio pa se od ljepote i uzivanja ubio .Tuga ,na ovako nesto se odluciti kumoje teskim razocarenje u raznoraznim segementima iz cega nastaju brojni problemi a u nasem drustvu kako unutar samog drustva takoi usamoga pojedinca bog hvala na pretek ih ima po najvise zahvaljujuci ekonomskoj situaciji kojaje na danasnjem vaktu svidjalo se to nekome ili ne glavni uzrocnik svih problema ,i nazalost zavrsi kako zavrsi
Ovaj narod nije normalan..........cccccc
A OVA VLAST JESTE .............................CCCCCCCCCCCCCCCC
ovo sto kod nas narod trpi oo ni konji ne bi podnijeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovakvi clanci podsticu na samoubistva, i to bas na tim mjestima gdje je ovo samoubistvo pocinjeno.
I Believe I Can Fly....
Ma molimo vas imate li i taj snimak da pogledamo? Jer ste poceli sa objavljivanjima nesreca, pogibija pa dajte vala i to. Mogli biste postaviti kamere po zgradama pa da imamo snimke iz prve ruke!!!!!!!!!!!!
ppk jesi li cuo za sarkazam????
Za 70 % je povecan broj ubistava i samoubistava ove godine :(
Sta se desava sa ovim narodom u zadnje vrijeme ? :/
Bože, sačuvaj :-(
daj popustite malo ovo je vec 3 nesreca o kojojpisete u toku jednog dana
hej zara: لوحة المفاتيح العربي
Uskoto će pisati i o četvrtoj... Energoinvest, pokošeno tramvajsko stajalište... Pješak leži...