Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti.... mislim, ovi koji kometarisu...
pa daaaj više zabranite komentare na ovakve članke!!! ne dozvolite da se internet idioti iživljavaju nad tuđom nesrećom!!! ovom momku želje da se izvuče i oporavi!
Vidim ukinuli su moj prvi komentar...mada nije bio uvredljiv, nego informativan. Uglavnom, nije se lik penjo u smislu sporta (uze folovi), nego ima staza kojom se moze popeti na vrh stijene... Nesrecan slucaj + \"gluposti\".
Zna li iko u koje doba dana se ovo desilo? Da li je momak penjao sa uzetom?? Odakle je pao? Sa vrha? I zasto/kako je pao?? (penjem stalno na Darivi pa zato pitam... bilo bi fakat grozno da je pao sa vrha stijene...) Nadam se da ce se momak izvuci!!! :-(
pa dobro moze li ijedan clanak proci bez negativnih komentara?? Boze sacuvaj kakav smo mi narod postali...pojedinci se raduju tudjoj nesreci...sram vas bilo... iskreno se nadam da ce Đorđe biti ok i da ce se oporaviti....
molim ADMINISTRATORA da onemoguci komentare onima koji pljuju po covjeku kojeg i ne poznaju, a zbog svih nas kojima je stalo do naseg Djoleta-i muslimanima i srbima i hrvatima i ostalima!
molim komentatora da onemoguci komentare onima koji pljuju po covjeku kojeg i ne poznaju, a zbog svih nas kojima je stalo do naseg Djoleta-i muslimanima i srbima i hrvatima i ostalima!
Nabijem te na bosnjacko obrezanog i lijepo oblikovanog dzoku boskovica
da mu se Bog smiluje
majorizacija
Zasto su komentari dozvoljeni?
boti je tkora terma. Eto skonto.
Glumio levat planking
Kontaj malo, covjek se popeo da postavi neki plakat za ratka .. Ako je tako nek se zgovno.
Ovaj nas narod nije normalan. Fino napises sta je bilo na stijeni i onda neki ne vole komentar. Znam da nekima nije pojmljivo da ljudi sto se krecu u tim krajevima imaju internet i citaju SAX ali tako je....
Sta je radio na stijeni bgt ?
Za tzv. Tvrtka. Tzv. srbi ili oni koji se takvima nazivaju su u stvari pravoslavni Turci. Neki mix vlaha, cigana, cincara, turaka i ostale \"bratije\". Dovoljno je pogledati njihove anadolsko-mrke\" glavurde\" i krivine po facama. Nedefinirana masa koja izdaleka lici na covjeka ali je daleko od toga da je covjek.