Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato upises boks kao ja i kada te pakas napadne,patosiras ga i ubijes sevdah u njemu jednostavno je rijesenje
Haj dođi ako smiješ meni....aaaaaa jarane moj :)
Imao je i K.E. crni pojas, ali ga nije ponio sa sobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opeta cigani sa Stupa
Vidio sam ti mater ispod petlje... cigane
bordo bijeli je cigo sa sjeverne tribine zato se vako buni hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ola ombre ma ja bi njega patosirao specijalkom da mu ne padne na pamet da nekog napadne
VLAST POSTAVLJA BLINDIRANA VRATA I NEPROBOJNA STAKLA NA POŠTE /VIŠNJIK/ I BANKE, NARAVNO DA DRŽAVA ZAŠTITI SEBE. (OD KOGA TO DRŽVA ŠTITI SEBE- OD SVOJIH GRAĐANA KOJIMA NIJE U STANJU PRUŽITI NAJOSNOVNIJE- POSAO) PA SADA LJUDI KOJI NEMAJU OD ČEGA DA ŽIVE UDRI PO JADNIM GRAĐANIMA. HAJDE ,,BAJNA,, DRŽAVO, ZAŠTITI I MENE NEKIM BLINDIRANIM OGRTAČEM JER ZBOG TVOG ,,JADNOG I BIJEDNOG,, VOĐENJA OVE ZEMLJE JA NE SMIJEM DA HODAM ULICOM OD STRAHA DA ME NEKO NE NAPADNE KAO OVOG GRAĐANINA. JADNA JE OVO ZEMLJA.
prepisivao od " napadaca " a dobio bolju ocjenu .
Bolje sto ga razbio nego da mu je noge izbusio. Saka - nos-patos...
Sigurno je tražio batine, pa šta je tražio, to je i dobio. :)))
Nemora značiti ali imam osjećaj da ovi današnji dripci svim silama pokušavaju čovjeku izvući živce ( guraju se u redovima, pušu balone u facu, deru se na uho u tramvaju, psuju ne-obazirući se na okolinu, hodaju kao robotirani-bilderi, znači rugaju se okolini) i u tom slučaju mu ga treba zalijepit i to u oba oka i nos. Vjerovatno je nekom prekipilo.
@Mistic, pa to je traženje batina. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Garant hodao po biciklističkoj stazi
Realno nista novo u poslijeratnom "multietnicnom" Capajebu
@samo ostro, Tvoj komentar je ocit primjer zasto je ovakva bih i suzivot sa vama nemoguc, bez ikakvog povoda i razloga vredjas, moj komentar uopste nije uvredljiv za razliku od tvog, i onda se bunite kada idemo ka ocepljenju i nezavisnoscu, pa upravi vi gurate ovakvim stvarima RS ka nezavisnoscu i koliko vidim maksimalno se trudite, alal vera, sto manje bosne to vise Republike Srpske
koliko god mozete da "ocepite" vi ocepite , ko 92, bujrum. mada se slazem sa prvim dijelom komentara, potpuno nepotrebno i nicim izazvano
Inace na Stupu je fina raja, sve napuceni mangupcici sa kajlicama od pet maraka.
Ovo može još malo, dok je SDP na vlasti. Vidjećeš kad se formira nova vlast. Ovi boksači će da predvode gey paradu...
"боксачи" хаха...како говориш ко буљаш ал оно прави:)))