Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga. Jadan covjek radio za 600KM vjerovatno i neosiguran dok uhljebi vozaju auta po 200.000KM. Drzavo srami se, tacno me stid gdje zivim. Da ti Allah da dzennet druze..
Porodici sućut, a poslodavac nažalost neće snositi nikakve posljedice, prije par mjeseci je poginuo radnik na betobari Bau Beton, vlasnik kriminalac Esko Omerbašić, potplatio koga treba i pojeo vuk magarca, da stvar bude gora to nije prvažrtva u njegovoj firmi, radnici na groblje a Esko u Lamborghini i voza se po Gradu
Standardno! Imaju para da kupuju auta od 600 000,00 KM, a nemaju para za da radnicima obezbijede sigurne uvjete za rad!
Sa slike se vidi da je se trebalo paziti na žice od dalekovoda i opet...
Pokraj Sarajeva?? Sta je vama olosi mrtvi Sarajevo samo od vijecnice do socijalnog??
@fbUser1588787393 Pa Ilidza ne pripada Sarajevu direktore
@fbUser1588787393 Evo rece ti Roka da Ilidza ne pripada Sarajevu, ali Kantonu zadnjih 10+ godina Ilidza donese ubjedljivo najvise love od turizma i posjete turista.. pitajte turiste koji dodju je li im Ilidza Sarajevo, bagro malogradjanska :)
Saučešće.. Samo ove slike vam ne trebaju, ipak čovjek ima porodicu..
Dizalica dohvatila dalekovod, odnosno približila se dovoljno blizu da je preskočilo na nju. RIP
@burgija tkz volni luk
Struja je jedino zensko sa kojom se ne smijes zajebavati
Hehe nek si mi ti pamenta glumis mi tu neku pozitivnu vertikalu ma nemoj da te ko Bruda prebijem
Ovo je izgleda u auto salonu Kramar