Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prođoh pored tijela stradalog prije nego je hitna stigla, policija je već bila tu i neki golf bijeli 6 ili 7, ne znam tačno, sa druge strane tijela. Ne bih rekla da ga je to auto udarilo ali prizor je bio užasan, tijelo nepomično a glava baš krvava kao da je neko pregazio preko, možda nisam dobro vidjela al djelovala je djelimično smrskana. Strana nije ogromna, na kraju tunela, biciklo odmah pored što znači da nije ni brzina bila velika.
@id1234 Rahmetli Ibro je vec jednom dozivio klinicku smrt, prije par godina. A ako se ovo desilo pri izlasku iz tunela, moguce je da ga je sunce spucalo pa da je ružno pao i lupio glavom :( Bisage su teretli jbga, a bajk i nije neki profi, plus na to godine, pa i vrucina. Zna se desit da insan u sopstvenom kupatilu ruzno padne i ostane na mjestu mrtav, a ova ruta bgm po onakvom vremenu i nije bezazlena pogotovo za insana u tim godinama.
Ibro rasta iz crkvica :( rahmet mu dusi. Jedan po jedan komsija. Vazda tih, miran, kultura frajer do daske, upitan, a svjetski čovjek u punom smislu rjeci. Jedan od najvećih Zeničkih nomada. Frajer proputovao malo je rec pola planete ako ne i vise. Kad su trebale vize za zapad, Ibro ko dingospo obisao maltene cjelu istocnu hemisferu. Jal ovde jesen, Ibro ruksak na ledja i ode frajer ganjat ljeto po planeti. Krenuo u grcku bajkom, htio niz jadran do grčke laganica :(
@CoCoLoCo Eba ga Bradina i vrelo Komadina!!!
zakacio ga neki SDA kabadahija i lafo sam pao sa bickla i poginuo od povreda tog kobnog pada sa bicikal. ma daaaaaj
@bootycaller on je zakačio tvoju materešinu.
@bootycaller 🐷
Potkacio ga neko autom i produzio.
a onda je došao svizac i zamotao čokoladu. koliki moron moraš biti pa da povjeruješ da je slijed događaja upravo bio ovakav. i koji su to moroni koji životno ugroženog pacijenta prebacuju u ambulantu, umjesto u klinički centar.