Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Iz doma zdravlja javljaju da su svi uposlenici sigurni i da se redovni zadaci obavljaju na alternativnoj lokaciciji" pa vi redovne zadatke ne obavljate ni kada treba da ih obavljate,sad kad je covjek sa bombom unutra vi primate knjizice i pacijente
Fejsbukeru jel ti majka kupila onaj top što si kukao da ti se kupi?
....ja kao bivsi pripadnik ARBiH suosjecam sa bivsim pripadnikom VRS-a...ostavljeni, da nam se zbijaju epiteti, na nase naruseno zdravlje.Sjebali smo....sjebaali su nas...sjebani smo...hebite nas, jer i vas ISTO ceka 👁️ 👁️AKO budete isli nasim stopama.Bolestan i rastrojen covjek, naudi i sebi i drugima!
Zaim iz Gori Vatra, haha sad ovi govore Zaimeeeeee yeb00o si nas za sva vremena
Najviše lušaka i povezanih sa kriminalcima u policiji rade, ja ne znam kako prolaze i znači žali se ako šta treba onome ko će te uvaliti
Ma likvidiraj budalu, taj nijad neće biti normalan a hande sve oko sebe
Terorist
NARAVNO ZATO I ZNA RUKOVODITI BONBOM, A NE KO NEKI
Ništa neočekivano. Sigurno čovjek koji je proživio ratna dešavanja, a potom se tokom službe nagledao prizora silovanja, ubistva, samoubistva, saobraćajnih nezgoda, nasilja u porodici, konflikata sa mangupima, deložacijama, iskompleksiranih šefova, i s čime već ne, a na kraju sa penzijom od 500 KM i nepravdom kako u zdravstvenom sistemu tako i općenito.
Ma aktiviraj je ljudino. Budi karakteran i cvrstog stava. 🤣
Bice toga jos, nemoj da bude nisam rekao
Ko u Filmu Gori Vatra Je bo si nas zaime za sva vremena
čemu pljuvanje ? kako gradžanska ako se tako priča?
Ocemo koju kantera
De_doboj2
ma rokni ga ko mu j*be mater