Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DaBogda ti S.P. ozdravio i da ti više nikada na pamet ne padne iskakanje iz auta pred tuđe auto. Žao mi te, ali napravio si strašan prekršaj ugrozivši i tuđe živote. Želim brzo ozdravljenje ovom nesretnom čovjeku!
pa kad je vec htjeo ovu glupost da napravi sebi zasto je morao i druge zivote ugrozavati??
ma imat ce kada da se odmori...sta ima kod tebe? jel dosadno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta zene rade od ovih ljudi.. strasno :(
a to ti neko sapnuo iz druge galaksije?
Na kakvim li je mukama taj bio... budala neka.
originalan suicid / pokušaj..dosadila vješanja
gdje je originalan? kad se objesi nastrada on(ona a ovako pola ulice......
kolateralna šteta :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lose droge...
Decko je malo luuuuuuuuuud!!!
Vidim vecina vas daje podrsku vozacima, smijesno, a pola ih voze ko zivotinje. Evo npr danas ja prelazim na pjesackom i sa strane skrece frajko s autom i ne koci i udario me na pjesackom, doduse nije brzo vozio oko 20-30 ali sam ja zavrsio na haubi i sa povrijedjenom rukom, ali nisam povrijedio ruku zbog toga jer me auto udarilo vec zato sto sam izvuko vozaca iz auta i facu sam mu razvalio. Krvav je nastavio da vozi.
Brate mogao si ti popiti krivicnu prijavu zbog nasilnickog ponasanja i eto tebe u evidenciji kao da si dugogodisnji narkoman. Jesno ili vise krivicnoh djela, svejedno je, budes uvijek evidentiran. Odea u Sud da izvadis uvjerenje o nekaznjavanju kad ono ti pise osudjen pravosnazno zbog krivicnog djela iz clana ....
Bože dragi vozač prav zdrav fasova doživotnu traumu :/
Klix zašto brišete komentare :D?Ako vam se već ne sviđaju zabranite totalno.E pa vala ste bez veze i više vam neću ni svratiti :) bay
cao, ma nemoj se nervirati:) mozda pises pogresnima....
a bas bih volio znati kako ti se ovaj nik/ime pravilno cita:))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
PA I TREBA VIS DA JE LUD HLJEBA MI FRAJER SKOCIO IZ AUTA JARANE STA MU JE
I eto po obicaju krivili ste vozaca... a niko ne shvata kakvih ima pjesaka !