Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDI BOLAN U BEOGRAD ZA 5 EURA DA IZABERES LEPE SPRKINJE BRE
Ako bude pameti nece biti rata
SubhanAllah ..citam komentara ..ta zena je majka mozda i nana ...krenete od sebe svi imamo majku ..sad kad je ta starica morala svom sinu da isprica sramotu ....Sramota nasa kad gledamo kija je nacionalnost ovo je bolestan cin i nepripada nit jednoj vjeri
@Beesimple Bravo dobro si rekao. Odmah se svđaju ko idioti gledaju koje je vjere koje je nacije. Svi smo ljudi idioti jedni ko god da si pomozi ako mozes ne seri oko gluposti. Svaka cast.
A šta sve živi u ovoj Bosni znače treba vas sve dobro namlatiti bolesni mozgovi fuj
ma daj, ovo je neka za**c*ja
Stara koka dobra juha
možda je neka dobrodržeća 71 godišnja baka
Ovaj neki idiot izgleda dobar na k**cu kad je mogao babu 3X za ovako kratko vrijeme ili je bas baka taki zgodna!🤣
Sigurno se izazovno oblacila
Sta rade krajisnici braco draga, jos selo Ratkovo🙉💊
Jucer na tramvajskoj stanici pridje neki covjek 45/50 godina i poce pipati tamo cure po stnaici udari cak jednu i vristaju deru se nasmija se i ode Gledam i ne vjerujem kakvih pedofila ima ovo je mala maca izgleda
Prijavila ga? Glupe li babe...
Nezgodno na mokroj livadi još ako joj je trina iz opanaka upadala u oči?!...
Osjecite mu ga odma
Salovao Mujo zid kod jedne babe, i ona se nasadila bila, Mujo trebao bi ovo ovako salovat, Mujo trebao bi ovo ovako poravnati, Mujo trebao bi do danas ovo stici, barem pola, a Muji dopizdi i rece babi, Odbabij baba:Hebat cu ! A baba ce na to: cuj lage !
Arbeit macht frei