Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je neki ratni zlocinac kojeg proganjaju sopstvena djela
Kad vec imate komentar na ovako nesto, budite ozbiljni, i pazite sta pisete.
@ArgonautSorabD Srbi su najpoganija marva koja se ikad okotila na planeti zemlji. Lazovi, silovatelji, pljackasi, koljaci....sjeme vam se zatrlo lazljivo podmuklo....
@ArgonautSorabD prihvati Islam , spasi se .
Bio u ratu pucao s brda i proradila mu savjest pa se rokno.
@ArgonautSorabD Sta je bilo s lesijem jel ostao ziv.
Vratio se kuci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Narod u RS-u će se sav poubijati, nemaju više šta jesti.
@ArgonautSorabD cuj cuj price, utrobu izvadili. O jeboooooo ti pas mater vlasku.
@ArgonautSorabD Jbte neznate ni slagati. Ovo kao da vam je maloumna osoba pravila argumente za zlodjela koj ste pocinili. Slobodan i Lesi bas onako cetnicko holivudski naslov filma. Nego preora li stvarno Marko Kraljevic i asfalt sa svojim atom ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HEBEM VAM SVO ŽENSKINJE U PROSTORIJAMA KLIXA, BANUJTE ME PICHKE AKO SMIJETE, ŠTA JE NE MOŽE, NEŠTO NEDA SE, SVE STE VI BAKIROVE PICHKURINE ŠTO NISTE STAVILI ZABRANU KOMENTARA NA OVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEBEM MATER KLIXU, UREDNICIMA, REDAKCIJI s punim poštovanjem