Obračun u Busovači
0
Muškarac izboden nožem na smrt
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo-x, imate li kakvu drugu ilustraciju? Ova je skandalozna. Sta to vi promovirate (reklamirate) na svojim stranicama? Zar trebamo postati imuni na ovakve sadrzaje?
@Smrdija, srbi ... Od prividnog patriotizma do rasizma. Podrzavam bojkot srbijanskih proizvoda zbog politike koju Srbija vodi prema BiH ali sam zestoko protiv rasizma u to ime.
Ili je međa ili nerazriješeni dugovi
NE KUPUJTE SRBIJANSKE PROIZVODE.... OD NJIH KOJI POKUSAVAJU PROMIJENITI ISTORIJU I PRIKRITI SVOJE ZLOCINE Dovoljno da svako svome najblizem kaze....salji dalje
..hallooooo bolesnjak, odmaras li ti ikada? odmaraces cim popijes svoju terapiju!!!!
kad nema drugih vijesti vi odma opletete po krvi, nozevima i crnoj hronici.
-Ovako je bilo i u Americi kad se je pocela stvarati Demokratija.
TOOOOO ANTUKA CAREEEE..KO.. DA.... SI MENE TAJPIIIII ...SLOBODa za antuku!!!
jeb!ga... tito vrati se sve ti je oprosteno
sadimo vrbe vjesajmo srbe :-)
OVAKO I MI ZA VIKEND IMA DA OSVANEMO U STAMPI.
-J.e.b.o--sve svoje onaj ko rece rahat si kad si ....niko.......!!!!!!!!
Možda bi bilo dobro da ih trajno oslobodimo bilo kakvog našeg prisusutva u BiH. Jednog dana natjerat će nas da odemo, ali odnijet ćemo sa sobom i RS
ima ante ime a i iskustva...bravo antuka....
stariji su gori od mladih, evo ovaj na mrtyvo